- Konu Yazar
Mobil erişim ne demek?
Mobil erişim noktaları, 4G veya 5G gibi bir hücresel ağa bağlanan cihazlardır. Hücresel bir ağa bağlanamayan diğer cihazlar, Wi-Fi kullanarak mobil ortak erişim noktasına bağlanabilir. Mobil erişim noktası, cihazlarınız ve hücresel ağınız arasında bir köprü görevi görür.Wi-Fi de sınırlı erişim ne demek?
Wi-Fi de sınırlı erişim ne demek?Eğer modem kurulu değilse modeme ne kadar da bağlı olursanız olun internet erişimi olmayacaktır ve bilgisayarınız bu şekilde de “Sınırlı Erişim” hatası verecektir. Çünkü modem kurulu olmadığı için modem ip alamayacak ve internet bağlantısında hata alacaksınız.
Taşınabilir Wi-Fi ne kadar?
Mobil Wifi Tarifeleri ile internetiniz yanınızda!| Taahhütlü Ücret* | Taahhütsüz Ücret**
Evimde Mobil Wifi 50GB | 65,27 TL | 85,67 TL
Evimde Mobil Wifi 100GB | 137,69 TL | 168,29 TL
Evimde Mobil Wifi Modemli 10GB | 46,44 TL | 49,98 TL
Evimde Mobil Wifi Modemli 20GB | 60,72 TL | 64,25 TL
Mobil erişim noktası ne demek?
Mobil erişim noktası ne demek?Telefonunuzun mobil veri bağlantısını kullanarak başka bir telefonu, tableti veya bilgisayarı internete bağlayabilirsiniz. Bir bağlantıyı bu şekilde paylaşmak, tethering veya hotspot kullanımı olarak adlandırılır.
Öncelikle cep telefonunuzun ‘Ayarlar’ menüsüne girerek, ‘Kablosuz bağlantı ve ağlar’ özelliğini seçin. Devamında ‘Bağlantı paylaşımı ve mobil ortak erişim noktası’ özelliğini aktif edin. Özelliği onayladıktan sonra android cihazınızda mobil hotspot özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz.
Windows 7 sınırlı erişim sorunu nasıl çözülür?
Windows 7 sınırlı erişim sorunu nasıl çözülür?Sorunu çözdüm arkadaşlar.
- İlk önce Ağ ve Paylaşım Merkezi’ne girip, bağdaştırıcı ayarları değiştire tıkladım.
- Sonra Kablosuz ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler dedim.
- Orada JumpStart Wireless Filter Driver gibi bişey varmış. Onun yanındaki tik işaretini kaldırıp tamama tıkladım. Sorun çözüldü.
Kısıtlı Wi-Fi nasıl açılır?
Kısıtlanmış bir Wi-Fi ağına katılma Kısıtlanmış bir Wi-Fi ağına katılmak için: Ayarlar > Wi-Fi seçeneğine dokunun. Ağın adına dokunun ve oturum açma ekranının görünmesini bekleyin. Alternatif olarak ağ adının yanındaki simgesine ve ardından Ağa Katıl’a dokunun.Türk Telekom taşınabilir internet nedir?
Türk Telekom taşınabilir internet nedir?Türk Telekom WiFi ile binlerce servis noktasında taşınabilir bilgisayarınız, tabletiniz veya WiFi uyumlu cep telefonunuz üzerinden özgürce internete bağlanabilirsiniz. Bunun için herhangi bir ek donanıma ihtiyacınız yoktur. Türk Telekom WiFi sayesinde hiçbir kota derdi olmadan ücretsiz internet kullanabilirsiniz.