AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mobil cihaz yonetim sistemi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Mobil cihaz yönetim sistemi nedir?​

Kısaca MDM; mobil cihazların, cihazların işletim sistemlerinin, barındırdığı uygulamaların ve içerdiği kurum bilgilerinin yönetilmesidir, diyebiliriz. MDM ile ayrıca yönetilmek istenen cihaz envanteri ile ilgili detaylı bilgi görme imkanı sağlanır.

Mobil Cihaz güvenliği Nedir?​

Mobil güvenlik ya da mobil telefon güvenliği, mobil işlemenin öneminin ve kullanılan akıllı telefonların sayısının artması ile birlikte öne çıkmıştır. Genel olarak bakıldığında, mobil güvenlik, mobil cihazlarda saklanan bilgilerin ve servislerin koruma altına alınması olarak değerlendirilebilir.
Telefon Güvenlik önlemleri nelerdir?
Daha güvenli akıllı telefon kullanımı için güvenlik ipuçları
Mobile Work nedir?
Sadece birkaç hızlı adımla Mobile @ Work, Android cihazınızda kurumsal kaynaklara kolay erişim sağlar: GİZLİLİK: Görsel Gizlilik yetenekleri, çalışanlarına şirketlerinin hangi verileri görebileceğini ve şirketlerinin cihazda hangi işlemleri yapabileceğini görmelerini sağlayarak şeffaflık sağlar.

Mobile Services Manager ne işe yarar?​

Mobil Cihaz Yönetimi’ni, basitçe BT ekiplerinin tüm çalışanların akıllı telefon ve tabletlerini uzaktan kontrol etmesi ve güvenliğini sağlaması olarak tanımlayabiliriz.

Android telefon güvenliği nasıl sağlanır?​

Nasıl ayarlanır: “Ayarlar” –> “Güvenlik” -> “Ekran Kilidi” ne gidin ve “Şifre” seçeneğini seçin. Ardından “Ayarlar” –> “Güvenlik” seçeneğinde “Şifreleri görünür yap” kutusundaki işareti kaldırın. Çok basit! Eğer telefonunuzdaki veriler kriptolanmış ise telefonunuz çalınsa veya kaybolsa bile kimse onlara erişemez.
Apps Work nedir?
Mobileiron Appswork MobileIron Apps@Work hem kurum içinde geliştirilmiş uygulamaların hem de üçüncü parti iş uygulamaların yönetimi sağlayan bir kurumsal uygulama vitrinidir. Bu durum, güçlü ve sağlam Kurumsal Mobil Uygulama Yönetimi çözümleri ortaya koyma konusunda yardımcı olur.

Geri