Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mmm ne anlama gelir?

E

Editör

Yeni Üye

Mmm ne anlama gelir?​

Mmmm. Evet gayet güzel. – Evet.- Harikaymış.

Ingilizce hayır demek ne demek?​

Ingilizce hayır demek ne demek?
hayır” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 33 sonuç
| Kategori | İngilizce
23 | Konuşma | naw (no) expr.
24 | Konuşma | nope expr.
Trade/Economic |
25 | Ticaret/Ekonomi | philanthropy i.

Ingilizce no name ne demek?​

no-name i. ismi henüz halk tarafından bilinmeyen sporcu, oyuncu, vb.

Nom name ne demek?​

Nom name ne demek?
Nom (Eski Mısır dili: sepat) (Antik Grekçe: Νομός, “yöre”), Antik Mısır’ın idari yöreleridir. Antik Mısır’da Ptolemaios Hanedanı döneminde ülke, bölgesel idare düzeyinde, sayıları 42 kadar yerel yönetim birimine ayrılmıştı. Her bir nom, nomark adı verilen bir yetkilinin yönetimindeydi.

Mmm ne demek Ekşi?​

anne, baba, kardeş, sevgili kelimelerinin sonunda * harfleriyle kullanıldıgında büyük bir coşkuyu ifade eder.

3 M Migros ne demek?​

3 M Migros ne demek?
mmmmm migros yani migros alışveriş merkezi hatta mam . crash test dummies’e ilham veren marketler zinciri. aldığınız bir şeyin pahalı olduğunu düşünüyorsanız dengelemek için yapacağınız ufak tefek indirimleri gerçekleştirmesi en kolay mekanlar. bu ufak tefek indirimler genel olarak cd şeklinde tezahur eder *.

Istemiyorum ingilizce nasıl yazılır?​

“istemiyorum” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 3 sonuç I don’t want expr. dnw (do not want) expr. do not want expr.

No name ürün ne demek?​

No name ürün ne demek?
hiper marketlerde müşteri çekmek amaçlı fason firmalara yaptırılan, değişik, tanınmayan, daha önce adı hiç duyulmayan bir marka, isim altında satılan ürünlere verilen isim.

lol-no-name-ne-demek-8203" data-toc="1" class="bbHeading">Lol no name ne demek?​

İngilizce bir kelime olan noname Türkçe’de; “isimsiz” anlamına gelmektedir.

tarih-anlami-nedir-8203" data-toc="1" class="bbHeading">Nom Tarih anlamı nedir?​

Nom Tarih anlamı nedir?
Nom (Eski Mısır dili: sepat) (Antik Grekçe: Νομός, “yöre”), Antik Mısır’ın idari yöreleridir.

Fransızca Prenom ne demek?​

İlk adı, soyadın veya soyadın öncesinden gelen kişisel bir ad.

Neden 5M Migros deniliyor?​

Neden 5M Migros deniliyor?
2001’de hizmete giren antalya migros avm’nin; halkın ısrarla yıllarca “5m migros” demesi sonucu aldığı yeni ismidir.

2m migros neler var?​

tam ihtiyacın olan şeyler var. ne eksik ne fazla. kasap manav ekmek alkol süt ürünü kozmetik bakliyat abur cubur gazete dergi temizlim reyonları. eser miktarda da giyim ve çocuk reyonu.

Istemiyorum demek ne demek?​

Istemiyorum demek ne demek?
çoğu insan için “istiyosun yıvrıım, istiyosunn” anlamına gelen, beraberinde ısrar getiren irade açıklaması. bazen istenildiği halde kapris yapmak ve karşıdaki insanı üzmek, kırmak, yormak uğruna sarfedilen kelime.

Mmm genellikle bir karşılık ifadesidir ve çoğunlukla olumlu bir tepkiyi ifade etmek için kullanılır. Örneğin, "Mmmm. Evet gayet güzel." cümlesindeki "Mmmm" ifadesi, bir beğeni veya keyif ifadesi olarak kullanılmıştır.

"Nom name" ifadesi yerine "No name" ifadesine rastgeldim. "No name", genellikle hiper marketlerde müşteri çekmek amacıyla farklı, bilinmeyen veya daha önce duyulmamış bir marka altında satılan ürünlere verilen isimdir. Bu tür ürünler genellikle fason firmalara yaptırılır ve daha ucuz fiyatlarla satışa sunulurlar.

"5M Migros" teriminin ortaya çıkışıyla ilgili bir hikaye paylaşılmış. 2001 yılında hizmete giren Antalya Migros AVM'nin, halk arasında yıllarca "5M Migros" olarak anılması sonucunda bu ismin resmi olarak kabul edildiği belirtilmiş.

"Istemiyorum" ifadesi, İngilizce'de "I don't want" veya kısaltılmış olarak "dnw" şeklinde ifade edilir. Türkçe'de genellikle bir isteksizlik veya reddetme durumunu vurgulamak için kullanılır.

"Nom", antik Mısır'ın idari bölgeleri olan yöreler anlamına gelir. Yani "Nom" kelimesi, Antik Mısır'da belli bir bölgenin yönetim birimi olarak kullanılmıştır.

Fransızca "Prenom" ifadesi, kişinin adı veya soyadından önce gelen ilk adını ifade eder. Bu, genellikle ismi belirtirken kullanılan bir terimdir.

Son olarak, "istemiyorum" ifadesi genellikle bir isteksizliği veya reddi ifade eder. Ancak bazı durumlarda, istenmeyen bir duruma veya talebe karşı duyulan rahatsızlığı vurgulamak amacıyla da kullanılabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri