MMK Genel mudur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

MMK Genel müdür?​

Pavel Vladimirovich Shilyaev (Şub 2014–)Magnitogorsk Iron and Steel Works / CEO
MMK kimdir?
mmk rusya’nın en büyük demir çelik üreticilerinden atakaş ise iskenderun merkezli bir yerli firma. http://mmk-atakas.com/ hatay’ın dörtyol ilçesinde yaklaşık 1.4 milyar dolarlık demir çelik yatırımına başladılar ve 2011 yılında tamamlanacak.
Ak Gıda Genel müdür?
RECEP ATEŞ Trakya Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü mezunuyum.

MMK Metalurji açılımı nedir?​

Magnitogorsk Iron and Steel Works (Rusça: Магнитогорский металлургический комбинат, Magnitogorskiy Metallurgicheskiy Kombinat), kısa adıyla MMK, Rus demir çelik sektöründe faaliyet gösteren şirket. Dünyadaki en büyük metal ürün imalatçılarından biridir.
MMK Metalurji ne üretiyor?
MMK Metalurji Türkiye’nin önde gelen demir-çelik üreticilerinden olup Akdeniz ve Orta Doğu ülkelerinin boyalı ürün imalatçıları arasında ise lider pozisyonda yer almaktadır. Galvaniz ve boyalı metal üründe geniş üretim yelpazesine sahiptir.
Denis Kvasov kimdir?
CEO ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 2009 yılında Rusya Ulusal Ekonomi Yüksek Eğitim Akademisi’nde MBA eğitimini tamamladı. Kariyerine 1999 yılında Magnitogorsk Demir-Çelik Fabrikası PJSC’de Ekonomi Uzmanı olarak başladı. 2002 yılında terfi alarak Ekonomi Yöneticisi olarak devam etti.

MMK açılımı ne demek?​

MMK ne üretiyor?
Ak Gıda nasıl bir firma?
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ÜRETİM TESİSLERİ Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi Ak Gıda’nın tüketici markası İçim, sütten yoğurda, ayrandan kefire, taze peynirden hazır pudinge kadar doğal, lezzetli, kaliteli ve besleyici pek çok ürünü tüketiciyle buluşturuyor…

Lactalis Group kimin?​

Lactalis, Besnier ailesi tarafından sahip olunan ve Laval, Mayenne, Fransa’da yerleşik çok uluslu bir süt ürünleri şirketidir.
MMK Metalurji ne iş yapar?
MMK A.Ş., yılda 14.5 milyon ton sıvı çelik üretim hacmine sahip, demir cevheri ve hurdadan yüksek katma değerli ürün imalatı gerçekleştiren, tam döngülü bir demir-çelik fabrikasıdır.
MMK Metalurji satılıyor mu?
MMK Türkiye iştirakı MMK Metalurji’yi satmayı değerlendirebileceğini açıkladı. Açıklamada şirkete gelen bir teklif olmadığı da belirtildi. Rus çelik üreticisi MMK, çelik piyasası toparlandıktan sonra Türkiye iştirakı MMK Metalurji’yi satmayı değerlendirebileceğini açıkladı.

MKK üyeleri kimlerdir?​

MKK’nın Üyeleri Kimlerdir?

Geri