MKE, 2025 Kars Kış Tatbikatı’nda gücünü gösterdi

haberci

Yeni Üye
1536

Türkiye'nin savunma sanayisindeki öncü kuruluşlarından biri olan MKE, tatbikatta yüzlerce millî ürünü sergileyerek hem yerli hem de yabancı askerî gözlemcilerin yoğun ilgisini topladı.
Özellikle ilk kez zorlu kış şartlarında test edilen E-Arazi Aracı, tatbikatın en dikkat çeken unsurlarından biri oldu. Yerli üretim bu araç, yüksek manevra kabiliyeti ve dayanıklılığıyla zorlu arazi koşullarında başarılı bir performans sergileyerek sahada kendini kanıtlama fırsatı buldu.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

MKE, Türkiye'nin savunma sanayisindeki öncü kuruluşlarından biri olarak Kars Kış Tatbikatı'nda gücünü sergiledi. Tatbikatta yüzlerce milli ürünü sergileyerek yerli ve yabancı askeri gözlemcilerin ilgisini çekti. Özellikle zorlu kış şartlarında test edilen E-Arazi Aracı, tatbikatın en dikkat çeken unsurlarından biri oldu. Yerli üretim olan bu araç, yüksek manevra kabiliyeti ve dayanıklılığı sayesinde zorlu arazi koşullarında başarılı bir performans sergiledi ve sahada kendini kanıtlama fırsatı buldu. MKE'nin bu tür etkinliklerde yerli teknoloji ve ürünleri ile gösterdiği başarılı performans, Türkiye'nin savunma sanayisindeki gücünü ve ilerlemesini gözler önüne seriyor. Bu gelişmeler, ülkenin savunma alanındaki yerli üretim kabiliyetinin artarak devam ettiğini gösteriyor.

Geri