- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
MIT üniversitesi kaç para?
Massachusetts Institute of Technology (MIT) Yani kabul oranı %6 civarı. Yıllık eğitim ücreti 53 bin dolar ve yaklaşık yıllık konaklama ev diğer yaşam masrafları 17 bin dolar civarındadır.MIT nasıl kazanılır?
Massachusetts Teknoloji Enstitüsü başvuru aşamasında uluslararası adaylardan SAT ve ACT sınavlarından biri ile akademik; TOEFL ile de İngilizce yeterliliklerini belgelendirmeleri isteniyor. Ayrıca adaylardan gönüllü bir MIT mezunu ile mülakat yapmaları bekleniyor. Başvurular çevrimiçi olarak MyMIT üzerinden yapılmakta.Kaliforniya Teknoloji Enstitüsü ne nasıl gidilir?
Üniversiteye başvuru sürecinde öğrencinin lisedeki not ortalaması, SAT veya ACT puanı, IB ve AP sınavları, dil konusunda hakimiyetini gösteren TOEFL veya IELTS puanı, öğrencinin eğitim hayatındaki sosyal aktiviteleri dikkate alınmaktadır.
Massachusetts Teknoloji Enstitüsü kaç TL?
Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) Üniversite bazı programlarda değişmekle beraber, yıllık öğrenim ücreti 46 bin dolar. Ayrıca konaklama ve yemek gibi ekstra masraflar da bu ücrete dahil değil.MIT nasıl Personel alır?
Başvuru için gerekli bilgiler ve koşullar…Mit personeli nasıl olunur?
İstihbarat uzmanı branşına başvurabilmek için aşağıdaki temel şartların sağlanması gerekmektedir:
- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
- 35 yaşını doldurmamış olmak.
- Üniversitelerin en az 4 yıllık örgün eğitim veren lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak (Yurt dışı mezuniyetlerinde YÖK denkliği aranmaktadır)