AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Misafir Dizisi Hazal Kayanin cocuklugunu kim oynuyor?

Editör

Yeni Üye

Misafir Dizisi Hazal Kayanın çocukluğunu kim oynuyor?​

Hazal Kaya’nın yeni dizisi Misafir… Hazal Kaya da, Buğra Gürsoy ile boş rolü paylaşmaktadır. Ozan Dolunay da Misafir dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Beren Gençalp, dizide Gece karakterinin çocukluğunu canlandıracak.

Yalnız Kurt dizisinde başrol oyuncusu kim?​

Yalnız Kurt dizisinde başrol oyuncusu kim?
Oyuncu Hasan Denizyaran, Yalnız Kurt’un başrolü olarak Altay Kurtoğlu karakterini canlandırmaktadır. Yalnız Kurt ‘Davut Bahadır’ kimdir?

Yalnız Kurt oyuncuları kim?​

Yalnız Kurt Oyuncu Kadrosu
- Cihan Ünal. Kumandan. Ben Davut Bahadır…
- Hasan Denizyaran. Altay. Adım Altay Kurtoğlu… Anne babamı gözümün önünde öldürdüklerinde sekiz yaşındaydım.
- Damla Colbay. Sare. Ben Sare Türkmen…
- Kürşat Alnıaçık. Viking.
- Murat Han. Doğan.
- Polat Bilgin. Nizam.
- Hilmi Özçelik. Ahmet.
- Yaprak Medine. Mira.

Yalnız Kurttaki komutan kim?​

Yalnız Kurttaki komutan kim?
Ben Davut Bahadır… Nam-ı diğer Kumandan… Eski asker ve istihbaratçıyım.

Zeyno Asya Orçin kimdir?​

Çocuk oyuncu – dizi ve reklam oyuncusu. 2015, İstanbul doğumlu. Boyu 108 cm, kilosu 20 kg. Müzisyen İbrahim Orçin ile öğretmen olan Sibel Kaptan Orçin’in kızları olan Zeyno Asya Orçin, Leyla Şirin Ajans oyuncusudur. Resim yapmayı çok seven minik yıldız aynı zamanda bale ve okçuluk kurslarına devam etmektedir.

Nizamettin köz gerçekte kim?​

Nizamettin köz gerçekte kim?
28 Haziran 1976’da Samsun’da dünyaya gelen Polat Bilgin, mezun olduktan sonra Tiyatro Anadolu’ya kadrolu oyuncu olarak dahil oldu. Hayalet Tiyatro’yu kurdu ve üç oyun sergiledi. İletişim Fakültesi’nde yüksek lisans programına girdi. Tiyatro Anadolu’da Genel Sanat Yönetmen Yardımcılığı görevine başladı.

Zeyno Asya Orçin kaç yaşında?​

Çocuk oyuncu – dizi ve reklam oyuncusu. 2015, İstanbul doğumlu. Boyu 108 cm, kilosu 20 kg. Müzisyen İbrahim Orçin ile öğretmen olan Sibel Kaptan Orçin’in kızları olan Zeyno Asya Orçin, Leyla Şirin Ajans oyuncusudur.

Misafir Final olacak mı?​

Misafir Final olacak mı?
İşte Misafir dizisi final tarihi… Fox TV’nin yeni dizisi Misafir’den beklenmeyen bir final kararı geldi. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı Misafir düşük reytingler nedeniyle final yapacak.

Misafir dizisi yayından kalktı mı?​

Misafir dizisi 5. bölümde ekrana veda edecek. Dizinin final bölümü 9 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Hazal Kaya'nın çocukluğunu canlandıran oyuncu Beren Gençalp. Yalnız Kurt dizisinde başrol oyuncusu Hasan Denizyaran, Altay Kurtoğlu karakterini canlandırıyor. Yalnız Kurt dizisinde Kumandan rolünü Cihan Ünal canlandırıyor. Zeyno Asya Orçin, 2015 İstanbul doğumlu bir çocuk oyuncu ve reklam oyuncusudur. Nizamettin Köz'ü ise 28 Haziran 1976 doğumlu olan Polat Bilgin canlandırmaktadır.

Misafir dizisi düşük reytingler nedeniyle final yapacak ve 9 Aralık Perşembe akşamı 5. bölümü ile ekrana veda edecek.

Geri