AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Minikler Kategorisi kac yas?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Minikler Kategorisi kaç yaş?​

Okullar arası turnuvalar iptal mi?
Okullar arası spor müsabakaları iptal mi, ertelendi mi? Sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada, resmi ve özel okullardaki tören, müsabaka, yarışma gibi etkinliklerin tedbir amaçlı iptal edildiği duyuruldu.

Okul Sporları Gençler A Gençler B ne demek?​

koşulu ile ferdi olarak lisanslandırılarak okul spor yarışmalarına katılabilirler. 3(üç), en fazla 4(dört) öğrenci sporcudan oluşturulacaktır. Yıldızlar (Karma), Gençler (B) (Karma) ve Gençler (A) (Karma) kategorisinde ise 4 sporcudan oluşacaktır.
Okul sporlarında hangi branşlar var?
ATICILIK.

Okul Torenleri iptal mi?​

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada “Bu kapsamda virüsün etkilerinden korunmak amacıyla resmi ve özel okullarda, toplantı, çalıştay, sempozyum, , konferans, ödül töreni, spor müsabakası gibi sosyal etkinlikler tedbiren iptal edilmiştir” ifadesine yer verildi.
Liseler arası voleybol turnuvası ne zaman?
9-13 Şubat 2022 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu’ nda oynanacak olan müsabakalara il dışından 8 Erkek 7 Bayan okul takımı Final Müsabakaları için mücadele edecek. Pazar günü oynanacak final müsabakaları ile Sakarya’dan Ali dilmen Anadolu Lisesi Okul Takımı Türkiye Finallerine gitmek için yarışacak.

Gençler A Kategorisi kaç yaş?​

Okul sporlarına katılmak zorunlu mu?
MADDE 13 – (1) Öğrencilerin okullar arası spor yarışmalarına katılabilmeleri için okullarına, eğitim ve öğretime devam zorunluluğu aranır. (2) Bir öğrencinin herhangi bir sebeple okulla ilişiğinin kesilmesi halinde okul spor yarışmaları ile de ilişkisi kesilir.

Okullar arası müsabakalar yapılacak mı?​

Milli Eğitim Bakanlığı, resmi ve özel okullardaki tören, müsabaka, yarışma gibi etkinliklerin tedbir amaçlı iptal edildiğini duyurdu. Kararın yeni olmadığını vurgulayan MEB kaynakları, yaptıkları açıklamada, “Okul müdürlüklerince yapılması planlanan gezilere ilişkin görüş istendiğini belirtti.
Okul sporlarına Nasıl Başvurulur?
Başvurular, spor bilgi sistemi üzerinden yapılır. İl tertip komiteleri yapılan başvuruları inceleyerek katılacak takım ve ferdi sporcu sayısına göre il ve ilçelerin yarışma takvimini hazırlar. Yarışmalara başvurularda okul, öğrenci sporcu ve oyunculardan katılım ücreti alınmaz.

Geri