AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Milli Egitim Bakanligi gorevleri nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Milli Eğitim Bakanlığı görevleri nelerdir?​

Eğitim ve Öğretim kurumlarının denetlenmesi ve takibinden sorumludur. Yükseköğretim öğrencilerinin maddi olarak ihtiyaçlarının karşılamak ve beslenmelerini karşılamak da MEB’in görevleri arasında yer alır. Okullardaki beden eğitimi, spor ve izcilik eğitimi ile ilgili hizmetleri yürütmek.

Milli Eğitim Bakanlığı ana hizmet birimleri nelerdir?​

Milli Eğitim Bakanlığı Hizmet birimleri Teftiş Kurulu Başkanlığı •Strateji Geliştirme Başkanlığı. Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü •İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü. Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı.
Bağlı Kuruluşlar MADDE 55. — Millî Eğitim Bakanlığının bağlı kuruluşları şunlardır : a) Millî Eğitim Akademisi, b) Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü, c) Film, Radyo, Televizyonla Eğitim Merkezi.
Ana hizmet birimi nedir?
Bakanlıkların hizmet ve görev alanlarına giren belli hizmetleri ve bu hizmetlere ilişkin faaliyetleri yürüten uzmanlaşmış birimlerdir.
MEB kaç birimden oluşur?
Bakanlığın hizmet birimleri arasında, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü, Yenilik ve Eğitim …

Millî eğitim Bakanlığına bağlı kuruluşlar nelerdir?​

Bağlı birimler

Eğitim personeli kimlerdir?​

Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda, eğitim ve öğretim kadrosu dışında büro hizmetlerini sunan personelin yanı sıra yaşamsal hizmetleri sunan temizlik, güvenlik, varsa yemek hizmetleri ve teknik hizmetleri sunan personel bulunmaktadır.
06.08.2021/. 5 Mayıs 1970 yılında Tokat’ta doğan Mahmut ÖZER, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden (1992) mezun olmuştur.
Mahmut Özer’in mesleği ne?
Bilim İnsanıEğitmenMühendisMahmut Özer/Meslekleri

Geri