Miller holding kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Miller holding kimin?​

ANKARA – Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, yükselen pazar olan kara kıta Afrika’da yatırımlara başladıklarını açıkladı. Afrika’nın birçok fırsatı bünyesine barındırdığını belirten Mert Mildon, “Biz de bu fırsatlar kıtasına inşaat alanında yatırım yapmaya başladık.
Mert mildon kimdir?
Mert Mildon 27 Ocak 1975 İstanbul doğumludur. Gelibolulu Mildon ailesinin büyük oğlu olan Mert Mildon, ilkokula 1982 yılında Gelibolu’da başladı. Ortaöğrenimini Gelibolu Lisesi’nde okudu. Lise öğrenimini İstanbul Ortaköy Anadolu Denizcilik Lisesi Gemi Makinaları bölümününde tamamladı.

Turhan mildon kaç yaşında?​

3 Kasım 1946’da doğan M. Turhan Mildon, Ticari Bilimler Akademisi’nden mezun olduktan sonra 1967’de Miller Oto Ticaret ve Sanayi A.Ş.’yi Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde kurmuştur.
Mildon ailesi kimdir?
Halen kardeşi Can Mildon’la birlikte Miller Holding’i geleceğe hazırlama ve bugünü yönetme görevini üstlenen Mert Mildon’un, Fatoş Mildon’la mutlu bir evliliği bulunuyor. Mert ve Fatoş Mildon çiftinin bu evlilikten Alara ve Turhan isimli iki çocukları bulunuyor.
Alanında birçok seminer ve sertifika programına katılmış olup, aynı zamanda Adalet Bakanlığı’na bağlı olarak resmi bilirkişilik ve arabuluculuk yapmaktadır. İyi derecede ingilizce bilmektedir. Avukatlık mesleğine, İstanbul’da kendi kurduğu hukuk bürosunda devam etmektedir.
Turhan mildon nereli?
Miller Holding Yönetim Kurulu üyesi Can Mildon, Miller Holding’in temellerini atan, birçok yatırımın öncülüğünü yapan Turhan Mildon’un ticari girişimlerini anlattı; “Turhan Mildon 1946 yılında Gelibolu’da doğdu.

Miller bira Carpar mı?​

1 miller al yavaş yavaş iç çarpmaz.
Betül Gürsoy kimin kızı?
Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon ile cemiyet hayatının tanımmış isimlerinden Fatoş Mildon’un yakışıklı çocukları Mildon Holding Yönetim Kurulu üyesi Turhan Mildon, geçtiğimiz günlerde Gürsoy Yatırım Holding başkan yardımcısı Abdurrahman Gürsoy ve eşi Tuba Gürsoy’un kızları Betül Gürsoy ile sözlendi.

Gürsoylar kimdir?​

Gürsoy Şirketler Grubu Çatısı Altındaki Firmalarımız. Gürsoy Sigorta Acentacılığı 1995 yılında kurulmuştur. Dünyanın bir numaralı sigorta devi Allianz ile çalışan firma, sigortacılığın bütün alanlarında faaliyet gösteriyor.
Betül Gürsoy kimdir?

Geri