Milföy Simit Tanımı İçin Malzemeler
6 paça milföy hamuru
1 çay bardağı su
1 çay bardağı yarım pekmez
Üzeri için;
Susam
Milföy Simit Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Milföy hamurunu oklava ile açıyoruz.
Rulo yapıp, uçlarını birleştiriyoruz.
Yağlı kağıt seriyoruz tepsiye.
Su ve pekmezi karıştırıyoruz.
Simidimizi pekmezli suya akabinde susam dolu kaba bandırıp, tepsiye yerleştiriyoruz.
180 derecede kızarana kadar 30-35 dakika pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Milföy Simit Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
6 paça milföy hamuru
1 çay bardağı su
1 çay bardağı yarım pekmez
Üzeri için;
Susam
Milföy Simit Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Milföy hamurunu oklava ile açıyoruz.
Rulo yapıp, uçlarını birleştiriyoruz.
Yağlı kağıt seriyoruz tepsiye.
Su ve pekmezi karıştırıyoruz.
Simidimizi pekmezli suya akabinde susam dolu kaba bandırıp, tepsiye yerleştiriyoruz.
180 derecede kızarana kadar 30-35 dakika pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Milföy Simit Tanımı Fotoğraflı Yapılışı