Milföy Baklava

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Milföy Baklava Tanımı İçin Malzemeler
1 paket milföyün içinden 5 tanesi
İçi için;
Ceviz içi 1 çay bardağı
Üzerine;
Toz antep fıstığı
Şerbeti için;
5 su bardağı su
2,5 su bardağı şeker

Milföy Baklava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce şerbeti yapalım soğusun.
Sonra milföyleri fotoğraflardaki üzere keselim.
Dövülmüş ceviz içinden 1 çay kaşığı kadar koyup üçgen katlayalım ve çatal ile kenarlarına bastırıp kapatalım.
15-20 dk 170 derece fırında pişirelim ve şerbetini gezdirelim üzerine.
En son da toz antep fıstığı yahut ceviz içi koyup, servis edelim. Afiyet olsun
Milföy Baklava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst