AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mika RAUN yuzune ne yaptirdi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Mika RAUN yüzüne ne yaptırdı?​

Gelen haberlere göre Mika Can Raun’un geçirdiği ameliyat içerisinde dudak dolgusu, burun estetiği, çene törpülemesi, ve alın düzeltme gibi operasyonlar bulunuyor. Bu operasyonların ardından da Mika Can Raun, fotoğraflardan görebildiğiniz gibi bambaşka birine dönüştü.

Mika ne estetiği oldu?​

Dudak, alın, çene ve burun operasyonları yaptıran fenomenin son halini görenler tanımakta güçlük çekti. TikTok fenomenleri arasında son dönemde fazlasıyla popülerleşen Mika Can Raun, uzun süredir sosyal medya hesaplarının tamamında aktif değildi.
Mika RAUN ameliyat oldu mu?
Mİka Raun dudak dolgusu, burun estetiği, çene törpülemesi, ve alın düzeltme gibi operasyonları yaptırdı. Mika Raun, yüzünde ödem oluşmaması için kombiyi kapatıp soğukta oturduğunu da sözlerine ekledi: “İlk 5 gün firavun gibiydim. Asla hareket etmiyordum. Yüzümde ödem olmaması için evde kombiyi kapatarak oturdum.”
Mika cinsiyetsiz mi?
Böyle olunca da takipçileri Mika Can’ın cinsiyetinin ne olduğunu merak ediyor. Mika Raun erkektir.

Mika RAUN kime ameliyat oldu?​

Doğru da çıktı; bir süredir ortada olmayan Mika Can Raun yüz feminizasyonu operasyonu geçirmişti.

Mika Can RAUN kimdir hayatı?​

Mika Can Raun olarak bilinen Mika Can, 9 Temmuz 2001 Büyükada’da dünyaya geldi. Üç kardeş olan Mika Can Raun’un annesi Şanlıurfalı. Babası ise Rum asıllı Büyükadalıdır. Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümünde üçüncü sınıf öğrencisidir.
Mika RAUN ne demek?
Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümünde üçüncü sınıf öğrencisidir. Senaryo yazarlığı eğitimi gören Mika Raun, aynı zamanda şiir yazmakta. İlkokulda şiir yazmaya başlayan Mika Can Raun, şiirlerinin patentini aldığını da belirtiyor. Aruz ölçüsüyle yazdığı şiirlerini bestelediğini de söylüyor.
Mika Can RAUN kimdir?
kendisini tiktok videoları sayesinde tanıdım ve dedim ki böyle başkası adına utanmak videoları olamaz. fakat sonra bir tiktokunda youtube kanalı olduğundan bahsedince, “bi dakka ya! bakıcam ben buna” dedim.
Üç kardeş olan Mika Can Raun’un annesi Şanlıurfalı. Babası ise Rum asıllı Büyükadalıdır.
Instagram Mika kim?
Mika Can Kimdir?

Mika ya ne oldu?​

Mika Raun yüz feminizasyonu operasyonu geçirerek bambaşka biri oldu. Yüz feminizasyonu; alın, şakak, yanak, burun, dudak ve çenenin komple ele alındığı bir estetik operasyon olarak biliniyor. Estetikle değişiminin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Mika Can son olarak yatakta üstsüz poz verdi.

Mika RAUN ailesi kimdir?​

Üç kardeş olan Mika Can Raun’un annesi Şanlıurfalı. Babası ise Rum asıllı Büyükadalıdır. Mika Can Raun üniversite eğitimine devam ediyor. Senaryo ve şiir yazmayı sevdiğini söyleyen Mika Can Raun Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümünde üçüncü sınıf öğrencisidir.
Aşko diyen fenomen kim?
Sevgilisi, Kerimcan Durmaz ve Dahası: ‘Good Morning Aşko’yla Tanınan Mika Raun’un Hakkında Merak Edilenler!
Mika kaç kilo?
Zayıflığı nedeniyle de dikkat çeken Mika Can Raun’un 39 kilo olduğu biliniyor. 39 kilo olan Mika Can Raun’un boyu ise 1.79.

Mike Can RAUN kim?​

Mika Can Raun olarak bilinen Mika Can, 9 Temmuz 2001 Büyükadada yılında dünyaya geldi. Üç kardeş olan Mika Can Raun aslen Şanlıurfalı. Bir süre Marmara Üniversitesi’nde senaryo yazarlığı eğitimi görüyor, aynı zamanda şiir yazıyor. İlkokulda şiir yazmaya başlayan Mika Can Raun, şiirlerinin patentini alıyor.

Geri