- Konu Yazar
Microsoft Teams ses paylaşma nasıl yapılır?
Sekmeyi paylaşırken Sekmeyi Paylaş ses onay kutusunu seçin. Bu, sekmeden gelen sesi paylaşır. Ekranın tamamını paylaşırken, bilgisayarın tamamından gelen sesi paylaşmak için Sistem sesini paylaş onay kutusunu seçin.Microsoft Teams toplantısında ses bozulmasını önlemek için sessiz olarak nasıl katılır?
Toplantıdakiler sesinizi duyamıyorsa sesiniz kapatılmış olabilir veya mikrofonunuzu doğru yapılandırmamış olabilirsiniz….Şu şekilde kontrol edin:- Sistem Tercihlerini açma.
- Güvenlik ve & seçin.
- Gizlilik altında,sol tarafta Mikrofon’ı seçin.
- Microsoft Teams’in seçili olduğundan emin olun.
Teams mobil uygulamasında toplantı kaydı başlatabilir, toplantı kaydını durdurabilir ve görüntüleyebilirsiniz. > Kaydı başlat’ı seçin. Toplantıda bulunan herkes kaydın başlatıldığı konusunda bilgilendirilir. > Kaydı durdur’u seçin.
Teams denetim nasıl istenir?
Teams denetim nasıl istenir?Denetim verme
- Paylaşım araç çubuğunda Denetim ver seçeneğini belirleyin.
- Denetimi vermek istediğiniz kişinin adını seçin. Teams, denetimi paylaştığınızı bilmesi için bu kişiye bir bildirim gönderir.
- Denetimi geri almak için Denetimi geri al seçeneğini belirleyin.
Teams nasıl sessize alınır?
Teams nasıl sessize alınır?Tüm katılımcıların sesini kapatmak için “Sunucular” başlığının yanındaki “Tümünün sesini kapat” seçeneğine tıklanır. “Tümünün sesini kapat” seçeneği ile sesi kapatan kullanıcı dışındaki tüm kullanıcıların sessize alınacağının bilgisini veren ve onayını isteyen arayüz açılıyor. “Sessize al” butonuna tıklanır.