AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Microsoft Teams Nasil Cikis Yapilir?

SoruCevap

Yeni Üye

Microsoft Teams nasıl çıkış yapılır? Microsoft Teams hesabınızdan oturum kapatmak için profil fotoğrafınıza tıklayın. Ardından açılan menüden Çıkış seçeneğini seçin. Bu işlem, Microsoft Teams hesabınızdan çıkış yapmanıza olanak sağlar. Microsoft Teams, anlık mesajlaşma, video konferans ve dosya paylaşımı gibi işbirliği özellikleri sunan bir platformdur. Çıkış yapmadan önce, işbirliği yapmak için kullanılan kanallarda mesajları ve dokümanları kaydedin. Microsoft Teams, güvenli ve verimli bir çalışma ortamı sağlar.
İçindekiler

Microsoft Teams Nasıl Çıkış Yapılır?​

Microsoft Teams, bir toplantı veya sohbet odasından çıkmanın birkaç farklı yolu vardır. Aşağıda, Microsoft Teams’ten nasıl çıkış yapabileceğinizi adım adım açıklıyoruz:

1. Çıkış Yapma Seçeneği​

Teams masaüstü uygulamasında veya web tarayıcısında oturum açtıysanız, sağ üst köşede profil resminizi veya baş harfinizi tıklayın. Açılan menüden “Çıkış Yap” seçeneğini seçin. Bu, Teams’ten tamamen çıkmanızı sağlar.

2. Bir Toplantıdan Çıkma​

Eğer bir toplantıya katılıyorsanız ve sadece toplantıdan çıkmak istiyorsanız, toplantı penceresinin sağ üst köşesindeki “Ayrıl” düğmesini tıklayın. Bu, toplantıdan ayrılmanızı sağlar, ancak Teams’e bağlı kalmaya devam edersiniz.

3. Bir Sohbet Odasından Çıkma​

Eğer bir sohbet odasına katılıyorsanız ve sadece o odadan çıkmak istiyorsanız, sohbet odası penceresinin üst kısmındaki “Ayrıl” düğmesini tıklayın. Bu, sohbet odasından çıkmanızı sağlar, ancak Teams’e bağlı kalmaya devam edersiniz.

4. Teams Uygulamasından Çıkma​

Eğer Teams uygulamasını tamamen kapatmak istiyorsanız, masaüstü uygulamasında veya web tarayıcısında sağ üst köşedeki “Kapat” düğmesini tıklayın. Bu, Teams uygulamasını kapatır ve oturumunuz açık kalsa bile arka planda çalışmaz.

5. Teams Oturumunu Sonlandırma​

Eğer Teams oturumunuzu tamamen sonlandırmak istiyorsanız, masaüstü uygulamasında veya web tarayıcısında sağ üst köşedeki profil resminizi veya baş harfinizi tıklayın. Açılan menüden “Oturumu Kapat” seçeneğini seçin. Bu, Teams oturumunuzu sonlandırır ve tekrar oturum açmadığınız sürece Teams’e erişemezsiniz.
Microsoft Teams’ten çıkış yapmak için yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz. Bu adımlar, Teams’in farklı kullanım senaryolarına göre çıkış yapma seçeneklerini açıklamaktadır.

Microsoft Teams Nasil Cikis Yapilir?​

Microsoft Teams nasıl çıkış yapılır? 1. Adım: Profil resminize tıklayın.
Microsoft Teams nasıl çıkış yapılır? 2. Adım: “Çıkış yap” seçeneğine tıklayın.
Microsoft Teams nasıl çıkış yapılır? 3. Adım: “Evet” seçeneğine tıklayarak çıkış yapın.
Microsoft Teams nasıl çıkış yapılır? 4. Adım: Tarayıcıyı kapatın.
Microsoft Teams nasıl çıkış yapılır? 5. Adım: Çıkış işlemi tamamlandı.

Microsoft Teams nasıl çıkış yapılır? 6. Adım: Profil resminize tıklayın.
Microsoft Teams nasıl çıkış yapılır? 7. Adım: “Çıkış yap” seçeneğine tıklayın.
Microsoft Teams nasıl çıkış yapılır? 8. Adım: “Evet” seçeneğine tıklayarak çıkış yapın.
Microsoft Teams nasıl çıkış yapılır? 9. Adım: Tarayıcıyı kapatın.
Microsoft Teams nasıl çıkış yapılır? 10. Adım: Çıkış işlemi tamamlandı.

Geri