AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Microsoft sifremi nasil ogrenebilirim?

Editör

Yeni Üye

Microsoft şifremi nasıl öğrenebilirim?​

(1) Yanıt 
- Parolanızı sıfırlayın sayfasına gidin.
- Parolanızın sıfırlanmasını gerektiren nedeni seçip Sonraki seçeneğine tıklayın.
- Microsoft hesabınızı oluştururken kullandığınız e-posta adresini girin.
- Ekranda gördüğünüz karakterleri girip (bu, robot olmadığınızı bilmemizi sağlar) Sonraki seçeneğine tıklayın.

Unutulan Outlook şifresi nasıl bulunur?​

Merhaba MertErenKara,
- Lütfen aşağıdaki adımları takip ederek, şifrenizi tekrar sıfırlamayı deneyiniz.
- Parolasını sıfırlamak istediğiniz Microsoft hesabınızı girin ve aşağısında bulunan kutucuğa işaretleri girin.
- 3. ”
- Parolanızı sıfırlamak için kullanmak istediğiniz yöntemlerden birini işaretleyin.

Microsoft hesabımı unuttum nasıl bulabilirim?​

Microsoft hesabımı unuttum nasıl bulabilirim?
Microsoft hesap oturum açma sayfasına gidin ve Microsoft ile oturum aç’ı seçin. 2. Kullanıcı adımı unuttum’u seçin. 3. Microsoft hesabınızla ilişkili alternatif bir e-posta adresi veya telefon numarası girin.

Outlook şifrem ne?​

Outlook.com parolanız Microsoft hesabı parolanızla aynıdır. Microsoft hesabı güvenliği’ne gidin ve Parola güvenliği öğesini seçin. Güvenlik önlemi olarak bir güvenlik koduyla kimliğinizi doğrulamanız istenebilir. Güvenlik kodunu e-postayla mı yoksa telefonla mı almak istediğinize karar verin.

Microsoft parolası nasıl yapılır?​

Microsoft hesabınız için güçlü bir parola oluşturma
- En az sekiz karakter uzunluğundadır.
- Kullanıcı adınızı, gerçek adınızı veya şirket adını içermez.
- Tam bir sözcük içermez.
- Önceki parolalardan önemli ölçüde farklıdır.
- Büyük harf, küçük harf, sayı ve sembol içerir.

E-posta adresi şifremi unuttum nasıl değiştirebilirim?​

E-posta adresi şifremi unuttum nasıl değiştirebilirim?
Şifrenizi değiştirme
- Google Hesabınızı açın. Oturum açmanız gerekebilir.
- “Güvenlik” bölümünün altında Google’da oturum açma’yı seçin.
- Şifre’yi seçin. Tekrar oturum açmanız gerekebilir.
- Yeni şifrenizi girin ve Şifreyi Değiştir’i seçin.
Outlook hesabı nasıl kurtarılır?​
Kurtarma formu https://account.live.com/acsr adresinde mevcuttur. Bu hesapta kullanmış olabileceğiniz tüm Microsoft hizmetleri hakkında olabildiğince çok bilgi toplayın. Formu doldururken ne kadar çok bilgi girerseniz hesabınıza tekrar erişim kazanma ihtimaliniz de o ölçüde artar.
Microsoft hesabıma nasıl ulaşırım?​
Microsoft hesabı seçeneğine gidin ve Oturum aç’ı seçin. Diğer hizmetler (Outlook, Office vb.) için kullandığınız e-posta, telefon numarası veya Skype oturum açma bilgilerinizi yazın, ardından İleri’yi seçin.

Microsoft şifremi unuttum ne yapmalıyım?​

Microsoft şifremi unuttum ne yapmalıyım?
11 Windows hesap parolanızı sıfırlama
- Oturum açma ekranında Parolayı sıfırla bağlantısını seçin. Bunun yerine PIN kullanıyorsanız bkz. PIN ile oturum açma sorunları.
- Güvenlik sorularınızı yanıtlayın.
- Yeni bir parola girin.
- Yeni parolayla her zamanki gibi oturum açın.

Outlook hesabı şifresi nasıl olmalı?​

Outlook klasörleriniz zaten Exchange parolanız ile korunuyor. Yeni parola kutusuna yeni parolanızı yazın. Parola en çok 15 karakter uzunluğunda ve büyük/büyük/harfe duyarlı olabilir. Büyük harf, küçük harf, rakam ve simgelerden oluşan sağlam parolalar kullanın.

Microsoft Kodu Nasıl Alınır?​

Oturum açmanın veya hesabınızı doğrulamanın ek bir yolunu eklemek için
- Microsoft Hesabınızla Gelişmiş güvenlik seçenekleri sayfasında oturum açın.
- Oturum açma veya doğrulama için Yeni bir yol ekle’yi seçin ve sonra güvenlik kodlarını nasıl almak istediğinize tıklayın.
- Onaylamak için bir güvenlik kodu göndeririz.

Microsoft şifresi nasıl olmalı örnek?​

Microsoft şifresi nasıl olmalı örnek?
İyi bir parola:
- En az sekiz karakter uzunluğundadır.
- Kullanıcı adınızı, gerçek adınızı veya şirket adını içermez.
- Tam bir sözcük içermez.
- Önceki parolalardan önemli ölçüde farklıdır.
- Büyük harf, küçük harf, sayı ve sembol içerir.

Merhaba,

Microsoft şifrenizi unuttuysanız veya değiştirmeniz gerekiyorsa aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. **Microsoft Şifresini Sıfırlama:**
- Parolanızı sıfırlamak için Microsoft'un resmi websitesindeki "Parolanızı Sıfırlayın" sayfasına gidin.
- Şifrenizin sıfırlanmasının gerektiği nedene göre seçiminizi yapın ve "Sonraki" seçeneğine tıklayın.
- Microsoft hesabınızı oluştururken kullandığınız e-posta adresinizi girin.
- Güvenlik amacıyla ekranda gördüğünüz karakterleri girin ve "Sonraki" seçeneğine tıklayın.

2. **Outlook Şifresini Bulma:**
- Parolasını unuttuğunuz Outlook hesabınız için şifrenizi sıfırlamak için ilgili adımları takip edin.
- Microsoft hesabınızla ilişkili alternatif bir e-posta adresi veya telefon numarası girerek şifrenizi yenileyebilirsiniz.

3. **Microsoft Hesabını Bulma:**
- Microsoft hesabınızı unuttuysanız, Microsoft hesap oturum açma sayfasına giderek "Microsoft ile Oturum Aç" seçeneğini seçin.
- "Kullanıcı Adımı Unuttum" seçeneğini seçerek hesabınıza erişim sağlamak için gerekli adımları takip edin.

4. **Microsoft Hesabı Güvenliği:**
- Microsoft hesabınız için güçlü bir parola oluştururken dikkat etmeniz gereken kriterler şunlardır:
- En az sekiz karakter uzunluğunda olmalıdır.
- Kullanıcı adınızı, gerçek adınızı veya şirket adını içermemelidir.
- Tam bir sözcük içermemelidir.
- Önceki parolalardan farklı olmalıdır ve büyük harf, küçük harf, sayı ve semboller içermelidir.

5. **E-posta Adresi Şifresini Değiştirme:**
- E-posta adresinizin şifresini unuttuysanız, Google hesabınızı "Güvenlik" bölümünde şifrenizi değiştirmek için ilgili adımları takip edebilirsiniz.

Yukarıda belirtilen adımları izleyerek Microsoft hesabınıza ve şifrenize tekrar erişim sağlayabilirsiniz. Eğer yukarıdaki adımları uygularken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız detaylı olarak yardım almak için Microsoft'un resmi destek kanallarına başvurabilirsiniz.

Yardımcı olabileceğim başka konular varsa da sorabilirsiniz.

Geri