AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Microsoft Office sertifikasi nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Microsoft Office sertifikası nasıl alınır?​

Microsoft Office Uzmanı (MOS) sertifikası kazanma
- Microsoft Office Uzmanı: Microsoft Office Uzmanı sertifikasını almak için özel bir Office programı sınavını geçin.
- MOS Expert: Word veya Excel sınavlarını geçerek Microsoft Office Uzmanı Expert sertifikasını kazanın.

Microsoft uzmanı nasıl olunur?​

Eğitim, Microsoft’un resmi eğitim içeriği üzerinden işlenecek ve eğitim süresi boyunca her bir ürün ailesi eğitiminin sonunda BT Akademi Vize Sınavı yapılacak olup (3 Vize), eğitim sonunda ise Final sınavı (1 Final) yapılarak, öğrencilere kazandırılmış olan bilgi seviyesi ölçülmektedir.
Office 365 eğitim nedir?
Office 365 Eğitim planı, okul ortamındaki işbirliğini artırmaya, öğrencilerin ödevlerini ve diğer çalışmalarını birbirleriyle kolaylıkla paylaşmalarına yarayan bir servisler bütünüdür.

Office programları kursu nedir?​

Programın Amacı Bu eğitim ile bireyler; MS Word 2019, MS Excel 2019, MS PowerPoint 2019 programlarını doğru ve etkin bir şekilde kullanmayı öğrenir. Bu eğitimi başarıyla tamamlayanlar, “Bilişim Teknolojileri” alanında kendilerini geliştirerek çalışmalar yapabilir.

Microsoft sınavlarına nasıl girebilirim?​

Sınavlara nasıl girebilirim? Sınavlara belli Microsoft sınav merkezlerinden girebilirsiniz.sınav odasına giriyorsunuz ve sorular ekrana geliyor.Yukarıda bahsettiğim sınavlarda ortalama 40-45 arası soru çıkmaktadır.Bunlara cevap veriyorsunuz.1000 üzerinden en az 700 aldığınız takdirde sınavı başarıyla geçiyorsunuz.
Ofis Programları Kursu nedir?
Genel. Bu program, kursiyerlere bilgisayarda kelime işlemci, elektronik tablolama ve sunum hazırlama programlarını kullanabilme bilgi ve becerisi kazandırmayı hedeflemektedir. Konu Başlıkları: Kelime işlemci programı, elektronik tablolama programı, sunum hazırlama programı.

Ofis Programları Kursu kaç saat?​

Kurs programının süresi; günde en fazla 4 ders saati uygulanacak şekilde toplam 72 ders saatidir. Kurs öğretmeni, programın teorik ve uygulama sürelerini belirler.

Office 365 nedir ne işe yarar?​

Office 365, Office uygulamalarına erişimin yanında bulut üzerinden farklı üretkenlik hizmetlerine de erişimi sağlayan bir abonelik sistemidir. Temel Office programlarında olduğu gibi Office 365 de Yammer, Skype, SharePoint gibi uygulamaları da abonelik sistemlerine entegre etmektedir.
Microsoft kursu nedir?
Microsoft Office Programları eğitimi, bilgisayar programlarına ilgi duyan herkes için uygun bir eğitimdir. Öğrencilerin özellikle tez aşamasında ipuçlarını bilmesi için, iş arayanların özgeçmiş hazırlarken bilinmesi gereken ipuçlarına sahip olması gerektiği için önemlidir.

Geri