AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Microsoft Office 365 nasil kaldirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Microsoft Office 365 nasıl kaldırılır?​

Bunlardan en hızlısı, Denetim Masası’nı kullanmaktır. Windows 10’da, Başlangıç düğmesine tıklayın ve denetim masası yazın. Enter tuşuna basın ve sonra Program Kaldır’a tıklayın. Ardından Kaldır’ Microsoft 365 Kaldır’a tıklayın.

Microsoft Office programları nasıl kaldırılır?​

1. Seçenek: Denetim Masası’nı kullanarak Office ürününü kaldırma
- Görev çubuğundaki arama kutusuna denetim masası yazın ve Denetim Masası’nı seçin.
- Programlar > Programlar ve Özellikler’i seçin, ardından Microsoft Office ürününüze sağ tıklayıp Kaldır’ı seçin.

Microsoft Office Tıklat çalıştır 2010 korunmuş nasıl kaldırılır?​

Microsoft Office Tıklat çalıştır 2010 korunmuş nasıl kaldırılır?
Başlat’a ve ardından Denetim Masası’na tıklayın. Program Ekle veya Kaldır öğesini ya da Programlar ve Özellikler öğesini tıklatın. Yüklü programlar listesinde Tıkla-Çalıştır’Microsoft Office (2010 veya 2013) öğesini ve sonra da Kaldır’ı tıklatın.

Microsoft Office programı nasıl indirilir?​

Microsoft Office programı nasıl indirilir?
Office’i yüklemek için doğrudan Microsoft 365 Yazılımı sayfasında oturum açmayı deneyin. İstediğiniz dili ve bit sürümünü (PC kullanıcıları 32-bit veya 64 seçeneklerinden birini seçebilir) seçin ve ardından Yükle’ye tıklayın.

Microsoft Office Tıkla-Çalıştır hizmeti nedir?​

Tıkla-Çalıştır Microsoft 365 aboneliğini, Office 2013’ün çoğu sürümünü ve daha yeni sürümleri yüklemek için kullanılan bir teknolojidir. Office 2016’nın Microsoft Office Professional Plus ve Microsoft Office Standard gibi eski toplu lisans sürümlerini yüklemek için Windows Installer teknolojisi (MSI) kullanılır.

Word lisanssız olursa ne olur?​

Office etkinleştirmesi başarısız olursa, Office uygulamalarınızın başlık çubuğunda Lisanssız Ürün veya Ticari olmayan kullanım için / Lisanssız Ürün ifadelerini görürsünüz ve Office’in çoğu özelliği devre dışı bırakılır.

Microsoft Office nasıl kaldırılır?​

Microsoft Office nasıl kaldırılır?
1. Seçenek: Denetim Masası’nı kullanarak Office ürününü kaldırma
- Başlat > Denetim Masası’nı tıklatın.
- Programlar > Programlar ve Özellikler’e tıklayın.
- Kaldırmak istediğiniz Office uygulamasına sağ tıklayın ve ardından Kaldır’a tıklayın.

Office 2019 süresi doldu ne yapmalıyım?​

Office 2019 süresi doldu ne yapmalıyım?
Sarı uyarı çubuğunda ABONELİK SÜRESİ DOLDU uyarısını görüyorsanız, Office’i çevrimiçi yenilemek için Yeniden Etkinleştir’i ve sonra da Satın Al’ı seçin. Perakende satış mağazasından yeni, kullanılmamış bir Microsoft 365 ürün anahtarı satın aldıysanız Anahtarı Girin öğesini seçin.

OneDrive dan silinen dosyalar bilgisayardan da silinir mi?​

Bir cihazda OneDrive’da bulunan bir dosyayı veya klasörü sildiğinizde, bunu diğer cihazlarınızda bulamazsınız. Silinen tüm dosyalar Geri dönüşüm kutusu’na gider ve dosyaları buradan geri yükleme olanağınız vardır. Silmek istediğiniz dosyayı veya dosyaları seçin. Sil’i seçin.

Microsoft Store oyun nasıl silinir?​

- Başlangıç butonunu seçin, ardından Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamalar ve özellikler’i seçin. Alternatif olarak yalnızca bu makalenin alt kısmındaki kısayol bağlantısına tıklayın.
- Kaldırmak istediğiniz uygulamayı ve ardından Kaldır’ı seçin.

Microsoft Outlook bilgisayardan nasıl kaldırılır?​

Microsoft Outlook bilgisayardan nasıl kaldırılır?
Posta ve Takvim uygulamalarıyla Windows 10 için Posta ve Takvim SSS’den e-posta hesabı silme.
- Ana Outlook penceresinde, ekranın sol üst köşesindeki Dosya’ya tıklayın.
- Hesap Ayarları’>seçin.
- Silmek istediğiniz hesabı seçin ve sonra da Kaldır’ı seçin.

Merhaba! Microsoft Office 365 veya diğer Office programlarınızı kaldırmak için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. İşte adım adım detaylarıyla kaldırma yöntemleri:

### Microsoft Office 365 Nasıl Kaldırılır:

#### 1. Denetim Masası Kullanarak Kaldırma:
- Windows 10'da Başlat düğmesine tıklayın ve "Denetim Masası" yazın.
- Denetim Masası'nda "Programlar" > "Program Kaldır" seçeneğine gidin.
- Microsoft 365'ı bulun ve üzerine tıklayarak "Kaldır" seçeneğine tıklayın.

---

### Microsoft Office Programları Nasıl Kaldırılır:

- Görev çubuğunda arama kutusuna "Denetim Masası" yazın ve açın.
- "Programlar" > "Programlar ve Özellikler" bölümüne gidin.
- Microsoft Office ürününüzü bulun, sağ tıklayarak "Kaldır" seçeneğini seçin.

---

### Microsoft Office Tıkla-Çalıştır 2010 Nasıl Kaldırılır:

- Başlat'a tıklayın ve ardından "Denetim Masası"nı açın.
- "Program Ekle veya Kaldır" veya "Programlar ve Özellikler" bölümüne gidin.
- Listeden "Tıkla-Çalıştır Microsoft Office (2010 veya 2013)" seçin ve "Kaldır" tuşuna basın.

---

### Microsoft Office Programı Nasıl İndirilir:

Office'i indirmek için [Microsoft 365 Yazılımı sayfası](https://www.microsoft.com/tr-tr/microsoft-365/get-started-with-microsoft-365) üzerinden oturum açabilir, dil ve sürüm seçerek "Yükle" tuşuna basabilirsiniz.

---

### Microsoft Office'i Kaldırma ve Diğer Konular:

- Office programlarını kaldırdıktan sonra lisanslama ve yeniden etkinleştirme işlemlerini hatırlamak önemli olabilir.
- Office 2019 süresi dolarsa çevrimiçi yenileme veya yeni ürün anahtarı ile yeniden etkinleştirmeyi düşünebilirsiniz.

Microsoft Office programlarını kaldırma, yeniden etkinleştirme, lisanslama gibi konularda daha fazla detay ve yardım almak için videoları izleyebilir veya destek alabilirsiniz. Umarım yardımcı olmuşumdur. Sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz!

Geri