- Konu Yazar
Microsoft hesabı gmail olur mu?
Microsoft hesabı Outlook.com, Hotmail, Office, OneDrive, Skype, Xbox ve Windows’la kullandığınız e-posta adresi ve paroladır. Microsoft hesabı oluşturduğunuzda, kullanıcı adı olarak herhangi bir e-posta adresini, örneğin Outlook.com, Yahoo! veya Gmail adreslerini kullanabilirsiniz.Online Microsoft 365 aile nedir?
Online Microsoft 365 aile nedir?Microsoft 365 Aile planı, aboneliğinizi toplamda 6 kişiye kadar ailenizle paylaşmanıza ve uygulamalarınızı birden çok PC ve Mac bilgisayarda, tablette ve telefonda kullanmanıza olanak tanır.
Office aile paketi nasıl kullanılır?
Office aile paketi nasıl kullanılır?Office 365 Ev’i evinizdeki kişilerle paylaşma
- Hesap portalınızdaoturum açın, Microsoft 365 Aile aboneliğinizi bulun ve Paylaşım’ı tıklatın.
- Paylaşımı Başlat’ı seçin.
- Aboneliğinizi nasıl paylaşmak istediğinizi seçin: e-postayla davet etme veya bağlantıyladavet etme.
Microsoft 365 ne işe yarar?
Microsoft 365 abonelik planlarıyla tam yüklü Office uygulamalarına sahip olursunuz: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher ve Access (Publisher ve Access yalnızca PC’de kullanılabilir). OneNote uygulaması Windows 10 ile birlikte gelir ve Mac üzerinde ücretsiz olarak kullanılabilir.Microsoft 365 En US nedir?
Microsoft 365 En US nedir?Microsoft 365, yenilikçi Office uygulamaları, akıllı bulut hizmetleri ve birinci sınıf güvenlik sayesinde daha fazlasını başarmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
Microsoft Aile paylaşımı nasıl yapılır?
Microsoft Aile paylaşımı nasıl yapılır?Android
- Microsoft Aile Koruması uygulamasını açın.
- Sol üst köşedeki menü simgesine dokunun ve sonra Da simgesine Ayarlar.
- Share your location öğesine dokunun.
- Konum paylaşımı iki durumlu düğmeyi aç.
Yöntem#3: Öğrenci veya öğretmenseniz Microsoft Office uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.
- Adım#1: Buradan Microsoft Office 365 Eğitim sayfasına ulaşın.
- Adım#2: Okulunuzun verdiği e-posta adresini girin.
- Adım#3: Öğrenci veya öğretmen olarak mesleğinizi seçin.
- Adım#4: Microsoft Office ücretsiz olarak kullanıma hazır.