AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Microsoft Forms sinav nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Microsoft Forms sınav nasıl yapılır?​

Yeni test başlatma
- Microsoft Forms’da okul veya Microsoft 365 hesabınızla oturum açın.
- Yeni Form ‘un yanındaki aşağı açılan. veardından Yeni test’i seçin.
- Test için bir ad ve 2013 için bir açıklama girin. Not: Test başlıkları en çok 90 karakter içerebilir. Açıklamaların en çok 1.000 karakteri olabilir.

Google form üzerinden sınava nasıl girilir?​

Google Formlar’da bir form açın. Formun en üstündeki Ayarlar seçeneğini tıklayın. Bunu test yap seçeneğini etkinleştirin….Cevap anahtarı oluşturma
- Bir soru eklemek için Soru ekle’yi.
- Sorunuzu ve cevaplarınızı doldurun.
- Sorunun sol alt tarafında, Cevap anahtarı seçeneğini tıklayın.
Teams üzerinden sınav nasıl yapılır?
Bilgisayarınıza kurduğunuz Microsoft Teams uygulamasını çalıştırınız. Ardından Office365 kullanıcı adı ve parola bilgileriniz ile oturum açınız. 2. Gelen pencerede Ekipler menüsüne tıklayınız ardından sınav oluşturmak istediğiniz ekibinizi seçiniz.
Microsoft form ne işe yarar?
Microsoft Forms ile anketler,testler ve yoklamalar oluşturabilir, diğer kişileri hemen her web tarayıcısını veya mobil cihazı kullanarak yanıtlamaya davet edebilirsiniz, gönderilen sonuçları gerçek zamanlı olarak görebilir, yerleşik çözümlemeyi kullanarak yanıtları değerlendirebilirsiniz ve ek çözümleme veya puanlama …

Google Test nasıl yapılır?​

Test oluşturma veya bir formu teste dönüştürme
- Formlar’ı açın.
- Bir form açın ve formun üst tarafındaki Ayarlar’ı tıklayın.
- Bunu test yap seçeneğini etkinleştirin. (İsteğe bağlı) E-posta adreslerini toplamak için Yanıtlar’ın yanındaki Aşağı oku. tıklayın ve E-posta adreslerini topla seçeneğini etkinleştirin.

Google form nasıl kullanılır?​

Google Formlar’ı kullanma
- Adım: Yeni bir form veya test oluşturun. forms.google.com adresine gidin.
- Adım: Formu veya testi düzenleyin ve biçimlendirin. Bir forma metin, resim veya videolar ekleyebilir, bunları düzenleyebilir ya da biçimlendirebilirsiniz.
- 3. Adım: Formunuzu doldurmaları için başkalarına gönderin.
Klasik online sınav nasıl yapılır?
ONLINE KLASİK SINAV KILAVUZU Öğrenciler, dersin öğretim elemanının sisteme (LMS) yüklemiş olduğu sınav aktivitesi içerisinde bulunan sınav soru kâğıdını indirerek çözmeleri ve bu çözüm cevap kâğıdının tekrar sisteme yüklenmesi şeklinde ilerlemektedir.
Microsoft Forms kamera var mi?
Öncelikle bazı sık sorulan soruları aradan çıkartalım. Sınavda kamera ve mikrofon açık oluyor.

Google form Quiz nasıl oluşturulur?​

Formlar’da test oluşturabilir veya bir formu teste dönüştürebilirsiniz:
- Formlar’ı açın.
- Bir form açın ve formun üst tarafındaki Ayarlar’ı tıklayın.
- Bunu test yap seçeneğini etkinleştirin. (İsteğe bağlı) E-posta adreslerini toplamak için Yanıtlar’ın yanındaki Aşağı oku.

Geri