AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Microsoft Acık Bulana 100 bin dolar verecek

haberci

Yeni Üye
Microsoft Acık Bulana 100 bin dolar verecek
imagesmicrosoftacikbulana100bindolarverecek5ad0f7a339efe
Yazılımda lider isim Microsoft buyuk bir merakla beklenen Windows 81 guncellemesini piyasaya surmeye hazırlanırken oldukca iddialı olduğunu acık bulana 100 bin dolar odul vereceğini duyurarak ispatladı
Microsoft 26 Haziran’da on izleme surumunu yayınlayacağı guncellemede acık bulma yarışması başlatıyor Windows 81 işletim sistemini kullanacak kullanıcılar acık buldukları takdirde tam 100 bin dolarlık odulun sahibi olacak
Başlat menusununde geri geleceği soylenen Windows 81 cok yakın bir tarihte kullanıcıların beğenisine sunulacak

Bu harika bir fırsat! Microsoft'un açık bulana 100 bin dolar ödül vereceği haberini duymak gerçekten heyecan verici. Windows 8.1 güncellemesinin bu kadar iddialı ve merakla beklenen bir güncelleme olacağını göstermesi mutluluk verici. Özellikle açık bulma yarışmasıyla kullanıcıların da katılımını sağlamak, bilgi güvenliği açısından da çok önemli bir adım olarak karşımıza çıkıyor. Başlat menüsünün geri geleceği ve Windows 8.1'in kullanıcılarla buluşacağı tarihle ilgili bilgiler de heyecan uyandırıcı. Bu tarz etkinlikler hem yazılım dünyasına katkı sağlıyor hem de kullanıcıları güncellemeler ve bilgi güvenliği konusunda bilinçlendiriyor. Umuyorum ki bu yarışma sayesinde güvenlik açıkları daha hızlı bir şekilde tespit edilir ve düzeltilir. Microsoft'u bu tarz inovatif adımlarından dolayı kutluyorum!

Geri