AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Michelin lastik nerede uretiliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Michelin lastik nerede üretiliyor?​

Michelin Nerede Üretiliyor? Michelin lastik markasının araç lastiği üretim yeri, Fransa içerisinde yer almaktadır.

Michelin lastiğin üretim tarihi nerede yazar?​

Aslında lastiğin yanak kısımlarına baktığınız zaman, her şeyiyle ilgili bilgi o kısımda yazıyor. Yani lastiğin ebatı, markası, tarihi, ne amaçla kullanılması gerektiği hepsi yanak kısmında ki çeşitli işaretler ve yazılarla gösterilmiş buna üretim tarihide dahil.
Michelin Türkiyede nerede üretiliyor?
More videos on YouTube

Michelin kaç fabrikası var?​

170 ülkede, kurulduğu günden bu yana yakıt tüketimini azaltmak, lastik ömrünü uzatmak ve doğaya geri dönüşü en zararsız olan ham maddeyi kullanmak hedefi ile hareket eden Michelin, 18 ülkede kurulu 69 fabrikası ile lastik sektöründe küresel oyunculardan biri olarak faaliyet gösteriyor.

Michelin Primacy 4 nerede üretiliyor?​

Bende Primacy 4 var Almanya üretimi,5 bin km dir bir problem yok..
Orjinal Michelin lastik nasıl anlaşılır?
Audi, BMW, Mercedes ve bazı diğer araç üreticileri, araçlarını kendi markaları için özel olarak üretilmiş lastiklerle donatmaktadır. Bu lastiklerin yanağında özel bir OE işareti bulunur. Bu durumda, Michelin aracınızın lastiklerini sadece gerekli OE işaretini taşıyan lastiklerle değiştirmenizi önerir.
Markayı sırasıyla Michelin (Fransa), Goodyear (ABD), Continental (Almanya) and Pirelli (İtalya) izlemektedir. 2005 sonunda, Bridgestone’a ait üretim tesislerinin sayısı 141’e yükseltilmiş, markaya ait tesisler dünyanın 21 ülkesine yayılmıştır.
Lassa, 1974 yılında Sabancı ve ortakları tarafından kurulan lastik markasıdır. 1978 yılında üretime başladıktan tam on yıl sonra, Japon şirketi Bridgestone Corporation’la ortaklık kurarak Brisa adını almıştır.
Lassa kime satıldı?
Sabancı Holding’e bağlı Brisa çatısı altında yer alan ve Türkiye’nin ilk yerli lastik üreticisi olan Lassa, global bir marka olma yolunda belirlediği ihracat ve üretim hedefleri doğrultusunda 30 yıllık logosunu da yeniledi.

Geri