AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mi Band 6 hangi telefonlarla uyumlu?

Editör

Yeni Üye

Mi Band 6 hangi telefonlarla uyumlu?​

UYUMLULUK
- Uyumlu İşletim Sistemi Android iOS.
- Uyumlu İşl. Sis. Versiyonu Android 5.0+ iOS 10+

Mi Band 6 hangi uygulama?​

Xiaomi, akıllı bileklik ve saat gibi giyilebilir cihazların telefona bağlanmasına olanak tanıyan Mi Fit uygulamasını yeniledi. Hem Android hem de iOS cihazlar için yayınlanan 5.6.0 numaralı sürüm ile birlikte geliştiriciler uzun bir aradan sonra ilk kez ana ekran tasarımını değiştirdi.

Xiaomi Mi Band 6 Samsung ile uyumlu mu?​

Xiaomi Mi Band 6 Samsung ile uyumlu mu?
Mi Smart Band 6 bilekliklerin en önemli özelliklerinden biri de hem ios hem android işletim sistemleriyle uyum sağlaması olur.

Mi Band 5 hangi telefonlarla uyumlu?​

Mi Band 5 hangi telefonlarla uyumlu?
Xiaomi mi band 5 akıllı bileklik, Bluetooth üzerinden telefonunuzla bağlantı sağlayarak Android 5.0+ işletim sistemine sahip Android’li telefonlar ve iOS 10+ ve üzeri işletim sistemien sahip iPhone’lar ile uyumludur.

M6 akıllı bileklik telefona nasıl bağlanır?​

Kullanmaya başlamadan önce Mi Smart Band 6’yı uygulamaya ekleyin. Uygulamada Mi hesabınıza giriş yapın ve bandı telefonunuzla bağlamak ve eşleştirmek için talimatları izleyin. Bant titreştiğinde ve ekranında bir eşleştirme isteği görüntülendiğinde, telefonunuzla eşleştirmeyi tamamlamak için öğesine dokunun.

Mi Band 6 iphone ile uyumlu mu?​

Mi Band 6 oldu size Apple Watch Artık Android telefonlar ile Mi Band 6 aynı Apple Watch gibi çalışacak. Bu özelliğin maalesef ki iOS cephesine gelmeyeceğin belirtelim.

Mi Band 6 nasıl kullanılır?​

Mi Band 6 nasıl kullanılır?

Mi akıllı bileklik 6 telefona nasıl bağlanır?​

Mi akıllı bileklik 6 telefona nasıl bağlanır?

Akıllı bileklik nasıl eşleştirilir?​

Mi Bandını Akıllı Telefonla Eşleştirme Mi Fit uygulamasını açın, hesabınıza giriş yapın ve “Cihaz Eşleştirme”yi seçin, ardından devam etmek için eşleştirme talimatlarını izleyin. Mi Band titremeye başladığında ve ekranda Bluetooth eşleştirme bildirimi göründüğünde, eşleştirme işlemini tamamlamak için düğmeye basın.

Mi Band 6 güzel mi?​

Ürün çok güzel, özellikle ekranı çok güzel görünüyor. Çerçevesiz ekran komseptine yakın bir tasarım olmuş, muhtemelen bir sonraki mi band 7 de çerçeve çok daha incelir. 5 i olanlar 7 yi beklemesini tavsiye ederim. Kargo hızlı geldi. Paketleme güzeldi.

Mi Band 6, Android ve iOS işletim sistemlerine uyumludur. Android işletim sistemi sürümü en az 5.0 olmalıdır, iOS işletim sistemi için ise en az 10+ sürümü gerekmektedir. Bu sebeple, Mi Band 6'nın uyumlu olduğu telefonlar genel olarak Android 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip Android cihazlar ile iOS 10 ve üzeri işletim sistemine sahip iPhone'lar arasında yer almaktadır.

Mi Band 6, Xiaomi'nin geliştirdiği Mi Fit uygulaması ile kullanılmaktadır. Bu uygulama, hem Android hem de iOS cihazlar için mevcut olup, Mi Band 6'nın telefona bağlanmasını ve verilerin senkronize edilmesini sağlar. Xiaomi, Mi Fit uygulamasını sürekli olarak güncellemekte ve kullanıcı deneyimini geliştirmektedir.

Mi Band 6, Samsung gibi farklı marka telefonlarla da uyumlu olarak çalışabilmektedir. Akıllı bileklik, hem Android hem de iOS işletim sistemleriyle genel bir uyumluluk sağlamaktadır. Dolayısıyla, Samsung'un da bu uyumlu cihazlar arasında olduğunu söyleyebiliriz.

Mi Band 5 ise Android 5.0+ işletim sistemine sahip Android telefonlar ve iOS 10+ ve üzeri işletim sistemine sahip iPhone'lar ile uyumludur. Mi Band 5 de Mi Fit uygulaması aracılığıyla telefona bağlanarak kullanılmaktadır.

Mi Smart Band 6'nın telefona bağlanması için Mi Fit uygulamasını kullanmanız gerekmektedir. Mi Smart Band 6'yı uygulamaya ekledikten sonra Mi hesabınıza giriş yaparak bandı telefonunuzla eşleştirebilirsiniz. Band titrediğinde ve ekranda eşleştirme isteği göründüğünde, telefonunuzla eşleştirmeyi tamamlamak için talimatları takip edebilirsiniz.

Mi Band 6, Apple iPhone'lar ile de uyumlu olup Android telefonlarla benzer şekilde Mi Fit uygulaması aracılığıyla çalışmaktadır. Ancak, belirtilen bilgilere göre Mi Band 6'nın özelliklerinin tamamının Apple Watch ile aynı olmadığına dikkat çekilmektedir. iOS cephesinde bu özelliklerin mevcut olmadığını belirtmek önemlidir.

Son olarak, Mi Band 6'nın tasarımını beğendiğinize dair olumlu bir yorum yaptınız. Çerçevesiz ekranı ve estetik görünümü ile dikkat çeken Mi Band 6'nın kullanıcıların beklentilerini karşıladığını belirttiğiniz için teşekkür ederiz. Gelecekte Mi Band 7 gibi yeni modellerin çıkacağını ve gelişmiş özelliklere sahip olabileceğini belirtmek de önemlidir.

Geri