- Konu Yazar
Mi Band 4 her telefona uyumlu mu?
Akıllı telefonlar ile Bluetooth üzerinden iletişim kuran Xiaomi Mi Band 4, Android 4.4 işletim sistemine sahip Android’li telefonlar ve iOS 9.0 ve üzeri işletim sistemien sahip iPhone’lar ile uyumludur.Xiaomi Mi Band 4 mü Samsung Galaxy Fit e mi?
64×128 piksel ekran çözünürlüğü sunan cihaz, AMOLED ekran kullanıyor. İki cihaz arasındaki en dikkat çeken fark ağırlıkları… Mi Band 4’ün ekranının Galaxy Fit e’ye göre daha büyük olması, beraberinde ağırlık da getiriyor. Mi Band 4; 22.1 gram ağırlığa sahipken, Galaxy Fit e ise 15 gram ağırlığında.Mi Band 4 akıllı bileklik telefona nasıl bağlanır?
Mi Band 4 akıllı bileklik telefona nasıl bağlanır?Mi Fit uygulamasını açın, hesabınıza giriş yapın ve ardından bandı cihazınıza bağlamak ve eşleştirmek için talimatları izleyin. Bandınız titremeye başladığında ve ekranda Bluetooth eşleştirme bildirimi göründüğünde, cihazınızla eşleştirmeyi tamamlamak için bu düğmeye dokunun.
Akıllı bileklik her telefona uyumlu mu?
Hangi cihazlar ile uyumludur? Akıllı telefonlar ile bluetooth üzerinden iletişim kuran, bluetooth ve android 4.4 yada iOs 8.0 üzerindeki işletim sistemine sahip tüm telefonlar ile uyumludur.Samsung akıllı bileklik hangi telefonlara uyumlu?
***Galaxy Fit2, Android 5.0 veya üstü sürüme ve en az 1.5 MB RAM’e sahip, iOS 10 ve üzeri sürümlerle çalışan iPhone 7 ve üzeri modeldeki cep telefonlarıyla uyumludur.Mi Fit yeni telefona nasıl bağlanır?
Mi Fit yeni telefona nasıl bağlanır?Eşleştirmek için Mi Smart Band’inizi telefonunuza yaklaştırmanız gerekir. Şimdi Mi Fit uygulaması, Mi Smart Band’ınızdaki eşleştirme talebini onaylamanızı isteyecektir. Eşleşmesini onaylamak için Mi Smart Band’inizdeki onay işareti simgesine dokunun.