Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mi Band 3 Hangi Telefonlarla Uyumlu?

SoruCevap

Yeni Üye
Mi Band 3 hangi telefonlarla uyumlu? Bu akıllı bileklik, Android ve iOS işletim sistemine sahip telefonlarla uyumludur. Xiaomi tarafından üretilen bu cihaz, Bluetooth 4.2 teknolojisini kullanarak telefonunuzla bağlantı kurar. Mi Fit uygulamasını indirerek, telefonunuzdaki tüm bildirimleri bilekliğinizde görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca Mi Band 3, adım sayar, kalp atış hızı ölçümü ve uyku takibi gibi özelliklere sahiptir. Bu nedenle, aktif yaşam tarzını benimseyen herkes için ideal bir seçenektir.
İçindekiler

Mi Band 3 Hangi Telefonlarla Uyumlu?​

Mi Band 3, birçok farklı telefon modeliyle uyumlu çalışabilir. Bu akıllı bileklik, Bluetooth 4.2 teknolojisini kullanarak telefonunuzla bağlantı kurar ve çeşitli özelliklerini kullanmanızı sağlar. Mi Band 3’ün uyumlu olduğu telefonlar arasında şunlar bulunur:
1. Xiaomi Telefonlar: Mi Band 3, Xiaomi tarafından üretilen çoğu telefonla uyumlu çalışır. Bu telefonlar arasında Xiaomi Mi 9, Mi 8, Mi 6, Redmi Note 7, Redmi Note 6 Pro ve daha fazlası bulunur.
2. Samsung Telefonlar: Mi Band 3, Samsung Galaxy serisi telefonlarla uyumludur. Galaxy S10, Galaxy S9, Galaxy A50, Galaxy Note 9 gibi modellerle sorunsuz çalışır.
3. Huawei Telefonlar: Huawei P30 Pro, P20 Lite, Mate 20 Pro gibi Huawei telefonları da Mi Band 3 ile uyumludur.
4. iPhone: Mi Band 3, iPhone modelleriyle de uyumlu çalışır. iPhone X, iPhone 8, iPhone 7 gibi iOS işletim sistemine sahip telefonlarda kullanabilirsiniz.
5. Diğer Android Telefonlar: Mi Band 3, Android işletim sistemine sahip birçok telefonla uyumlu çalışır. Google Pixel, OnePlus, LG, Sony gibi markaların telefonlarıyla kullanabilirsiniz.
Mi Band 3’ün uyumlu olduğu telefonlar sadece yukarıda belirtilen markalarla sınırlı değildir. Genel olarak, Bluetooth 4.2 teknolojisini destekleyen ve uyumlu bir mobil işletim sistemine sahip olan birçok telefonla kullanabilirsiniz. Mi Band 3’ü telefonunuzla eşleştirmek için Mi Fit uygulamasını kullanmanız gerekmektedir. Uygulamayı telefonunuza indirip Mi Band 3’ü eşleştirdikten sonra, bileklik ve telefon arasında bağlantı kurabilirsiniz. Böylece Mi Band 3’ün tüm özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Mi Band 3 Hangi Telefonlarla Uyumlu?​

Mi Band 3 hangi telefonlarla uyumlu?
iPhone 5s ve üzeri modellerle uyumludur.
Samsung Galaxy S7 ve üzeri modellerle uyumludur.
Huawei P20 ve üzeri modellerle uyumludur.
Xiaomi Redmi Note 7 ve üzeri modellerle uyumludur.
OnePlus 6 ve üzeri modellerle uyumludur.

Mi Band 3 Xiaomi telefonlarla uyumludur.
Mi Band 3 Android 4.4 ve üzeri işletim sistemine sahip telefonlarla uyumludur.
Mi Band 3 Bluetooth 4.2 ve üzeri destekleyen telefonlarla uyumludur.
Mi Band 3 NFC özelliğine sahip telefonlarla uyumludur.
Mi Band 3 GPS özelliğine sahip telefonlarla uyumludur.

Geri