AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

MHRS randevu talebi ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

MHRS randevu talebi ne demek?​

MHRS; vatandaşların Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ile ağız ve diş sağlığı merkezleri ve aile hekimlerine Alo182 arayarak canlı operatörlerden, web üzerinden ya da MHRS mobil uygulamasından kendilerine istedikleri hastane ve hekimden randevu alabilecekleri bir sistemdir.

MHRS randevu ne zaman açılıyor?​

MHRS sistemi üzerinden en erken bir gün sonra en geç 15 gün sonraya randevu alınabiliyor. Yeni randevu saatleri ise her gece 00.01’de açılıyor. Bu sebeple randevu almak için 00.00 sonrası sisteme giriş yaparsanız açık randevu bulma ihtimaliniz daha kolay olacaktır.
182 den randevu alamıyorum neden?
İstanbul’daki kamu hastanelerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle ‘Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ ve ‘Alo 182’ üzerinden randevu bulmak oldukça zor. İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Saip, sorunun aile hekimlerinden sevk sistemiyle düzeltilebileceği görüşünde.

Randevu talebi nasıl alınır?​

Telefondan Randevu Nasıl Alınır? Hastanelerden randevu almak için ALO 182 çağrı merkezini arayarak bağlanacağınız canlı operatöre T.C. Kimlik numaranızı vererek asistan bilgilerinizi onayladıktan sonra adım adım randevu alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

MHRS’den randevu talebi nasıl açılır?​

Conversation. Muayene olmak isteyip randevu bulamadığınız poliklinik veya hekime artık randevu talebi oluşturmanız mümkün. mhrs.gov.tr ve MHRS Mobil’de aradığınız kriterlerde tüm randevular doluysa size talep oluşturma seçeneği sunarak boşalan randevuları haber veriyoruz.
Hastane randevu ne zaman?
https://www.hastanerandevu.gov.tr ya da https://www.mhrs.gov.tr adresinden randevu al bölümüne girdiğinizde kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra “Randevu Geçmişi” kısmından randevularınızı görebilirsiniz.

184 ne yapar?​

1- Evde Kalın ve ALO 184’ü Arayın Belirtileriniz şiddetli ise veya tıbbi bakıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, bir hastaneye gitmeden önce ALO 184 SABİM Korona Danışma Hattı’nı arayarak belirtilerinizi telefonda açıklayın.

Geri