Mezuniyet projesi nasil yazilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Mezuniyet projesi nasıl yazılır?​

Giriş, materyal, yöntem, sonuç, kaynak olmak üzere 5 temel bölümden oluşmalıdır. Kaynaklar kısmı, kurallara uygun olarak projenin sonunda yer almalıdır….Bitirme projesinin giriş, gelişme ve sonuç aşamalarından oluşmaktadır.

Mezuniyet Çalışması Nedir?​

Bitirme Çalışması öğrencinin, istenen mesleki bilgi ve beceri düzeyine eriştiğini gösteren ve danışman öğretim üyeleri veya öğretim görevlileri nezaretinde yürütülen kişisel veya grup halinde yapılan çalışmalardır (bknz: İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği – Madde 17-(7)).
Kusursuz Bir Üniversite Ödevi Nasıl Yazılır?
- Ödev konunuzu detaylı araştırın ve doğru verileri toplayın.
- 2. Planlama yapmak ödev yazmanın en önemli parçasıdır.
- 3. Ödevinizin taslağını hazırlayın.
- İntihalden uzak durun.
- Kaynakça/referans kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
- Profesyonel editing ve proofreading desteği alın.
Mezuniyet çalışması nasıl yapılır?
Üniversite bitirme projesi mezun olunacak yılın 2. Dönenimde bölüm hocalarından alınan ödevin veya projenin yapılması ile gerçekleşir. Her üniversite öğrencisinin bir bitirme projesi hocası olur. Bu hoca bölüm hocası olup seçiminde üniversiteden üniversiteye değişir.
Bitirme projesi konusu nasıl seçilir?
Size Uyan Bir Konu Seçin Aşağıdaki sorular hangi konulara ilgi duyduğunuzu anlamanıza yardımcı olabilir: Çalışmalarınızın hangi yönü özellikle ilginizi çekiyor? İlgi çekici bulduğunuz bir tartışmada nelerden bahsedildi? Size hitap eden bir teori ya da düşünce [akımı / okulu] hakkında herhangi bir okuma yaptınız mı?

Proje dosyası nasıl hazırlanır üniversite?​

Proje Dosyası Nasıl Olmalı
- Projenin Adı
- Projenin Konusu.
- Projenin Amacı
- Kullanılan Araç ve Gereçler.
- Uygulama.
- Verilerin düzenlenmesi.
- Sonuç

Geri