AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mezun olmak icin kac kredi Trakya Universitesi?

Editör

Yeni Üye

Mezun olmak için kaç kredi Trakya Üniversitesi?​

Lisans derecesi almak için gerekli olan toplam kredi sayısı 240 AKTS kredisi karşılığı ilan edilen lisans ders programından ders alınması ve başarılı bir şekilde bu derslerin tamamlanması gerekmektedir.

Öğrenciler bir yarıyılda ortak ve zorunlu dersler dâhil olmak üzere en fazla kaç AKTS kredilik derse kayıt yaptırabilirler?​

Öğrenciler bir yarıyılda ortak ve zorunlu dersler dâhil olmak üzere en fazla kaç AKTS kredilik derse kayıt yaptırabilirler?
Bu durumdaki öğrenciler, danışmanlarının ve bölüm başkanının veya programın tek bir bölüm tarafından yürütülmemesi durumunda ilgili fakülte veya yüksekokul kurulu tarafından görevlendirilen eğitim-öğretim koordinatörünün onayını almak kaydıyla, ortak zorunlu dersler dâhil bulundukları yarıyıldaki tekrar dersleri ile …

Özel Huzurevleri ile Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezleri Yönetmeliği hangi yılda yürürlüğe girmiştir?​

MADDE 3 – (1) Bu Yönetmelik, 24/5/1983 tarihli ve 2828 sayılı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kanununun 9 uncu maddesinin birinci fıkrasının (g) bendi ile 34 üncü ve 35 inci maddelerine dayanılarak hazırlanmıştır.

Bir dönemde en fazla kaç AKTS alınabilir Trakya?​

Bir dönemde en fazla kaç AKTS alınabilir Trakya?
Bu durumdaki öğrenciler, danışmanlarının ve bölüm başkanının veya programın tek bir bölüm tarafından yürütülmemesi durumunda ilgili fakülte veya yüksekokul kurulu tarafından görevlendirilen eğitim- öğretim koordinatörünün onayını almak kaydıyla, ortak zorunlu dersler dâhil bulundukları yarıyıldaki tekrar dersleri ile …

Öhü bir dönemde kaç AKTS alınır?​

Bir dönemde en fazla kaç AKTS ders alabilirim? Üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrenci kaydolduğu birimin eğitim-öğretim planının birinci ve ikinci yarı yıllardaki derslerinin tamamını alır. Diğer öğrenciler ise tekrarlamak zorunda oldukları dersleri öncelikli olarak almak kaydıyla en fazla 45 AKTS ders alabilir.

Yaşlı bakım evlerini kimler açabilir?​

Yaşlı bakım evlerini kimler açabilir?
h) Yaşlı: Sosyal, fiziksel ve moral desteğe ihtiyaç duyan, akıl ve ruh sağlığı yerinde olup, kuruluş bakımına ihtiyacı olan en az elli beş yaşındaki kişiyi; MADDE 5 – (1) Kuruluş açmak isteyen gerçek kişiler veya özel hukuk tüzel kişileri bir dilekçe ile İl/İlçe Müdürlüğüne başvurur.

Trakya Üniversitesi'nde lisans derecesi almak için gereken toplam kredi sayısı 240 AKTS kredisidir. Öğrenciler bir yarıyılda, ortak ve zorunlu dersler dâhil olmak üzere en fazla 30 AKTS kredilik derslere kayıt yaptırabilirler. Ancak eğer öğrenciler tekrar ders almak istiyorlarsa, ilgili fakülte veya yüksekokulun eğitim-öğretim koordinatöründen izin almaları gerekmektedir.

Özel Huzurevleri ile Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezleri Yönetmeliği, 24/5/1983 tarihli ve 2828 sayılı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kanunu'nun belirli maddelerine dayanılarak hazırlanmıştır.

Trakya Üniversitesi'nde bir dönemde en fazla 45 AKTS kredilik ders alınabilmektedir. Yeni kayıt yaptıran öğrenciler, aldıkları birimin eğitim-öğretim planının birinci ve ikinci yarı yıldaki derslerini tamamlarlar. Diğer öğrenciler ise tekrarlamaları gereken dersleri öncelikli olarak almak koşuluyla en fazla 45 AKTS kredilik dersler alabilirler.

Yaşlı bakım evlerini açmak isteyen gerçek kişiler veya özel hukuk tüzel kişileri, il/ilçe müdürlüğüne bir dilekçe ile başvuruda bulunmak durumundadırlar. Yaşlı bakım evlerinin açılmasıyla ilgili detaylı düzenlemeler, belirli kriterler ve yönetmeliklere tabi olmaktadır.

Geri