- Konu Yazar
Mezun olana ne yazılır?
Bir zildi tüm yılı başlatan bir zildi sözlüden kurtaran ve yine bir zil olacak hepimizi ayıran.Mezun olan arkadaşa ne yazılır?
Her karesinde anılarım var bu okulun ve her köşesinde tanıdığım birleri. Burada geçen güzel günlerimi ve burada edindiğim arkadaşlıklarımı asla unutmayacağım… ** Bugün senin için çok özel bir gün çünkü yıllarca verdiğin emeğinin karşılığını aldın ve mezun oldun. Artık bambaşka bir hayata başlamak üzeresin.
Mezuniyet nasıl tebrik edilir?
Tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim. Mezun olmak her şeyin bittiği anlamına gelmez. Bu sadece bir başlangıç bunu sakın unutma ama bu günün tadını doyasıya çıkart. Bilgi ve tecrübelerini gelecek nesillere aktarma zamanı geldi demek.Mezuniyet resminin altına ne yazılır?
Özellikle mezuniyet gecelerinde hatırlarsınız her anıyı kare kare… Hiç unutmamak üzere aklınıza kazırsınız sanki… Dostluklarınızı hatırlar ve gülümseyerek bakarsınız etrafınıza… Bugün yeni bir hayatın başlangıcındayız ve ileride bizi neler beklediği tamamen sürpriz…
Okulunu Bitirenler İçin En Güzel Mezuniyet Hediyeleri
Ilkokul mezuniyet hediyesi ne alınır?
Mezuniyet Hediyeleri
Erkeğe geçmiş olsun çiçeği ne gönderilir?
Lilyumların dayanılmaz çekiciliğine hiçbir erkeğin hayır diyemeyeceğini unutmayın! Eğer buket halinde bir çiçek tercih etmeyi düşünüyorsanız, lilyumlar sizin için ideal. Erkekleri zarifliği ile etkileyecek bir diğer çiçek alternatifi de orkide!Mezuniyette neden çiçek verilir?
Mezuniyet İçin Çiçek Taç Takan kişiyi kısa sürede en çok konuşulan kişi haline getirebilir ve sade bir kıyafete canlılık katabilir. Düğünlerde, kına gecelerinde ya da nişanlarda olduğu gibi mezuniyette de tercih edilmesinin sebebi budur.
Üniversitede mezun olan bir Ogrenciye hangi güzel sözler?
Başarılarınla göğsümüzü kabarttığın için sana çok teşekkür ederiz canım benim. Nice güzel başarının gelmesi ümidiyle… Seni çok seven ailen… Hayatın kendisinin bir sınav olduğunu unutmamak adına geçtiğin bu dersi bir başarı olarak görmen dileğiyle.Mezuniyet yıllığına ne yazılır?
Başarılarla dolu günlere ulaşman dileğiyle. Geride 8 koca sene bıraktık ve simdi mezun olduk hayatımın geri kalanı da umarım bu günüm ki gibi eğlenceli hüzünlü ama en önemlisi arkadaşlarımla geçer. Yaşam merdivenlerini tek tek çıkıyor, bunda da başarılı oluyorsun. Umarım her şey bundan sonra da istediğin gibi Olur.
Mezuniyet yıllığı nedir?
MEZUNİYET YILLIĞI NEDİR? Öncelikle bir yıllık değil bu bir ömürlüktür; Yıllardan birgün çocuklarınıza , ailenize , arkadaşlarınıza anlatabileceğiniz , kendi anılarınızı ve üniversite maceralarınızı anımsayabileceğiniz sıra arkadaşlarınızı unutmayacağınız , küçükte olsa sizi gülümsetebilecek bir hatıra aracıdır.
Lise yıllığı ne demek?
kısacası geçmişin tozlu sayfalarında kalan tozlu sayfalardır lise yıllığı.Okul yıllığı ne demek?
Okul yıllığı, her öğrencinin bir anısı bir hatırasıdır. Okul arkadaşlığını, dostlarını ve öğretmenlerini uzun yıllar sonra bile hatırlamak, yaşanılan acı tatlı günlerin kalıcı hale getirilmesi ve unutulmamasının dökümanıdır okul yıllıkları.
Yıllık ne anlama gelir?
Bir yılda verilen ücret. Yılda bir çıkan ve o yılın olaylarını anlatan kitap, bülten, dergi vb. eser, salname. Yılın gün, hafta, ay vb. bölümlerinden başka, bayram, yıl dönümü gibi belli günleri ve birtakım astronomi, meteoroloji, istatistik bilgilerini gösteren kitap biçiminde takvim, almanak.Yıllık yazısı nedir?
lisenin son senesinde yillar sonra okununca gozler dolsun diye bazi sevilen arkadaslara yazilan ve yazdirilan genelde buraya veda etmiyorum cunku kimse bir yere gitmior gibi kliselerle doldurulan yazilar.
Bak kaç yıl oldu yan yanayız ve emin ol uzun yıllarda seninle yan yana olacağımıza inanıyoruz benim karizmatik arkadaşım. Güzel ve mutlu günlere yürümen dileğiyle. Okul sonrası hayatında hep başarılı ve mutlu olmanı diliyorum. İnanıyorum ki sen güzel günlere yürüyeceksin.