Meyveli Yulaf Lapası Tanımı İçin Materyaller
2 su bardağı süt
8 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 çay bardağı kuru üzüm
2 küçük muz
1 çay kaşığı tarçın
1 portakal kabuğu rendesi
2 tatlı kaşığı bal
Meyveli Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Süt, yulaf ezmesi, kuru üzüm, portakal kabuğu rendesi tencereye alınarak yulaflar yumuşayana kadar 6-7 dakika pişirilir.
Ilıklaşan yulaf karışımına bal, tarçın ve dilimlenmiş muz eklenir, karıştırılır.
Üzerine meyve dilimleri yerleştirilerek servis edilir.
Meyveli Yulaf Lapası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 su bardağı süt
8 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 çay bardağı kuru üzüm
2 küçük muz
1 çay kaşığı tarçın
1 portakal kabuğu rendesi
2 tatlı kaşığı bal
Meyveli Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Süt, yulaf ezmesi, kuru üzüm, portakal kabuğu rendesi tencereye alınarak yulaflar yumuşayana kadar 6-7 dakika pişirilir.
Ilıklaşan yulaf karışımına bal, tarçın ve dilimlenmiş muz eklenir, karıştırılır.
Üzerine meyve dilimleri yerleştirilerek servis edilir.
Meyveli Yulaf Lapası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı