SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Meyveli Yaş Pasta Tanımı İçin Gereçler
Pandispanya için gereçler;
4 adet yumurta
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı ılık su
1 su bardağı un
Yarım su bardağı nişasta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Kreması için materyaller;
3 su bardağı süt
3 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağı
1 poşet krem şanti
Üzerini süslemek için materyaller;
Muz, böğürtlen, şekerlemeler
Meyveli Yaş Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Karıştırma kabına yumurta ve şekeri alıp güzelce köpürtün.
Daha sonra başka gereçleri ekleyip havasını çok indirmeden karıştırın.
Yağlı kağıt serilmiş kelepçeli kek kalıbı na dökelim.
180 derecelik fırında denetimli olarak pişiriyoruz.
Bizde bir yandan kremasını yapalım, tencereye süt, şeker, unu koyup kıvam alana kadar karıştırın.
İndirmeye yakın tereyağı ve vanilyayı ekleyin soğumaya bırakın.
Fırından çıkarıp ılıyan kekimizi ikiye bölelim.
Ilıyan muhallebi ye bir poşet krem şanti ekleyip mikser le çırpın.
İkiye bölünmüş kekin üzerine kremanın yarısını koyalım .
Muz dilimleri ekleyip başka kekin yarısını koyalım.
Üzerine kalan kremayı ekleyip düzeltelim.
Sıkma poşetine biraz koyup kenarlarına form verelim .
Meyveler ve şekerleme lerle süsleyelim.
Buzdolabında dinlendirin daha sonra afiyet olsun sizeeee
Pandispanya için gereçler;
4 adet yumurta
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı ılık su
1 su bardağı un
Yarım su bardağı nişasta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Kreması için materyaller;
3 su bardağı süt
3 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağı
1 poşet krem şanti
Üzerini süslemek için materyaller;
Muz, böğürtlen, şekerlemeler
Meyveli Yaş Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Karıştırma kabına yumurta ve şekeri alıp güzelce köpürtün.
Daha sonra başka gereçleri ekleyip havasını çok indirmeden karıştırın.
Yağlı kağıt serilmiş kelepçeli kek kalıbı na dökelim.
180 derecelik fırında denetimli olarak pişiriyoruz.
Bizde bir yandan kremasını yapalım, tencereye süt, şeker, unu koyup kıvam alana kadar karıştırın.
İndirmeye yakın tereyağı ve vanilyayı ekleyin soğumaya bırakın.
Fırından çıkarıp ılıyan kekimizi ikiye bölelim.
Ilıyan muhallebi ye bir poşet krem şanti ekleyip mikser le çırpın.
İkiye bölünmüş kekin üzerine kremanın yarısını koyalım .
Muz dilimleri ekleyip başka kekin yarısını koyalım.
Üzerine kalan kremayı ekleyip düzeltelim.
Sıkma poşetine biraz koyup kenarlarına form verelim .
Meyveler ve şekerleme lerle süsleyelim.
Buzdolabında dinlendirin daha sonra afiyet olsun sizeeee