Meyve Soslu Krem Bavarua Tarifi Resimli

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Meyve Soslu Krem Bavarua nasıl yapılır
Meyve Soslu Krem Bavarua Tatlısı yapışı


Meyve Soslu Krem Bavarua Malzemeler
3 su bardagı sut
1 su bardagı toz şeker
4 adet yumurta
5 adet jelatin
1 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
1 paket vanilya
Mevsimine gore meyve (portakal, elma, kivi, muz, ananas)

imagesmeyvesoslukrembavaruatarifiresimli5ad403ef65c16


Meyve Soslu Bavarua Tarifi
Şeker, un, limon kabugu rendesi, yumurta sarılarını bir tencereye koyup iyice karıştırın Sut ilave ederek ateşe koyun Muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin

lslatılmış jelatin yapraklarını koyup, eriyene kadar karıştırın Ayrı bir kapta yumurta aklarını bir fiske tuzla katı kar haline gelene kadar cırpın Diğer kremaya hızlı hızlı karıştırarak ilave edin soğuyunca icine kucuk kucuk doğranmış meyveler koyun Yağlanmış toz şeker serpilmiş kalıba boşaltın

Buzdolabında dondurup kalıbı sıcak suya koyun Servis tabagına ters cevirin Uzerine boza kıvamına getirilmiş herhangi bir meyve marmelatı dokerek susledikten sonra servise sunun
 
Geri
Üst