Meyve Püresi

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Meyve Püresi Tanımı İçin Malzemeler
3 tane elma
2 tane armut
3 tane kivi
1 tane küçük uzunluk havuç
1,5 yemek kaşığı irmik
7 adet cicibebe
1 yemek kaşığı fındık ezilmiş
1 tatlı yemek kaşığı pekmez

Meyve Püresi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk etapta havuçları rendeliyoruz. Daha sonra elmayı armudu kiviyi küp küp doğrayıp tencereye alıyoruz. Hepsinin üzerine 2 bardak su ekliyoruz.
Üzerine irmiği ekleyip 10 dakika pişiriyoruz piştikten sonra blendırdan geçip cicibebeyi az suyla ezip, püreye ekliyoruz.
1 yemek kaşığı fındık ezilmiş 1 yemek kaşığı pekmez ekleyip, iyicene karıştırıp, kavanozlara dolduruyoruz ve çabucak kapağını kapatıp aksi çeviriyoruz.
Soğuduktan sonra dolaba kaldırılır benim bu materyallerle 7 adet kavanoz pürem oldu bu püreyi kızım çok sever sizin bebeklerde sever inşallah.
Meyve Püresi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst