AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

MetLife Emeklilik ve Hayat nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

MetLife Emeklilik ve Hayat nedir?​

Hayat sigortaları; – Vefat durumunda ailenizin yaşamsal ihtiyaçlarını veya çocuğunuzun eğitim masraflarını karşılayabilecek toplu bir para imkanı sunar. – Tam veya kısmi bir sakatlık durumunda hayatınızı aynı şekilde idame ettirmenizi sağlayan maddi bir güvence sağlar.
Ailem Güvende Sigortası Nedir?
Ailem Güvende Sigortası sizi ve sevdiklerinizi beklenmedik durumlara karşı korurken, sigorta kapsamındaki Aile Sorumluluk ve Aile Hukuksal Koruma teminatları üçüncü şahıslara karşı sorumluluklarınız ve bu kapsamda yapılabilecek hukuki harcamalara ilişkin maddi bir güvence sağlar.
DenizBank MetLife hayat sigortası nedir?
Herhangi bir yaşamsal riskin gerçekleşmesi durumunda dağıtım kanalımız olan bankalarda bulunan kredi borcunuzu ödeyen bir sigortadır. Bu sigorta ile vefatınız durumunda sevdiklerinizi finansal güvence altına alabilirsiniz.

DenizBank MetLife nasıl iptal edilir?​

Kredi hayat sigortasından cayma hakkınızı kullanmak için şubenize gidebilir, tazminat talepleriniz, her türlü soru, öneri ve şikâyetleriniz için Metlife’ın 0850 222 0 638 numaralı İletişim Merkezi ile görüşebilirsiniz.
Denizbank hayat sigortası ne ise yarar?
Özellikleri. Vefat: Sigortalı kişinin sigorta süresi içinde hayatını kaybetmesi durumunda lehtara teminat ödenir. Teminat kapsamında olmayan hâller: Yolcu sıfatı dışında hava yolu ile yapılan seyahat.
Ailem Güvende sigortası Ne Kadar?
SİZE EN UYGUN SİGORTA PAKETİNİ SEÇİN

Denizbank MetLife nasıl iptal edilir?​

MetLife emeklilik iptali nasıl yapılır?
Tüm işlemleriniz için mesai saatleri içinde 0850 222 0 638 (MET) Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilirsiniz.
Emeklilik Gözetim Merkezi kime ait?
Emeklilik Gözetim Merkezi A.Ş. (kısaca “EGM”), 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca Hazine Müsteşarlığının görev ve yetkilendirmesi çerçevesinde, merkezi İstanbul’da olmak üzere 10 Temmuz 2003 tarihinde kurulmuştur.

Geri