AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Metin Arolat İki Yudum Şarap

haberci

Yeni Üye
Metin Arolat İki yudum şarap şarkısı, Metin Arolat iki yudum şarap şarkı sozu
Guneş tepelerden kaybolunca
Gece sarı yelle dost olunca
İki yudum şarap getirir seni bana
Sanki gitmemişsin gibi hala
İki yudum şarap getirir seni bana
Sanki burdaymışsın gibi hala
Yok inanmıyorum
sensizlikle mi buyuyorum
Bana sorsan hep oluyorum
Hergun daha
Ozlemek değil benimkisi
Dahası cok daha otesi
Hani bitersin her nefeste
Bir sen daha yok
inanmıyorum
Sensizliklemi buyuyorum
Bana sorsan yıkılıyorum
Her gun daha
Ozlemek değil benimkisi
Dahası cok daha otesi
Hani bitersin her nefeste bir sen daha
Ağlamaya utandım bunca zaman
Ama yanımdasın artık
Utanmıyorum

"İki Yudum Şarap" şarkısı, ünlü Türk müzisyen Metin Arolat'a ait bir şarkıdır. Şarkının sözlerinde aşk, özlem ve duygusal bir öykü anlatılmaktadır. Şarkıda geçen sözlerde, güneşin batmasıyla başlayan bir hikaye anlatılmakta ve gecenin sarı yel ile dost olmasıyla duygusal bir atmosfer oluşturulmaktadır.

Şarkının sözlerinde sevilen birinin özlemi, yokluğunun hissiyatı ve duygusal boşluğa düşülen anlar anlatılmaktadır. Sanki sevdiği kişi hala yanındaymış gibi hülyalara kapılan şarkıcının duygusal iç dünyasına tanıklık ediyoruz.

Sözlerde ayrıca, sevdiklerinden ayrı kalmış olmanın verdiği acıyı, özlemi ve yalnızlığı hisseden birinin iç dünyasının derinliklerine işaret edilmektedir. Ancak son bölümde, sevgilisinin yanında olduğunu hissettiği anlarla gelen bir rahatlama ve mutluluk anlatılmaktadır.

Şarkının genelinde duygusal yoğunluk ve içsel bir çekişme hissedilmektedir. Metin Arolat'ın duygusal yüksekliklerde dolaşan şarkılarından biri olan "İki Yudum Şarap", dinleyicilere duygusal bir yolculuk sunmaktadır.

Geri