AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Messi neden 30 numarali forma giydi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Messi neden 30 numaralı forma giydi?​

Bana numarasını almamı söyledi. Numarayı, onun bu formayla neler başardığını düşünmeden aldım. Düşünseydim bu numarayı alamazdım.” Messi, PSG’ye transfer olduktan sonra profesyonel kariyerinin başlangıcına bir gönderme yaparak 30 numaralı formayı seçti.

30 numara hangi futbolcu?​

Barcelona’dan ayrılan Lionel Messi, Fransız devi Paris Saint Germain’in yolunu tuttu. PSG’nin çarşamba günü basın toplantısıyla tanıtacağı Arjantinli yıldız futbolcunun yeni takımında giyeceği forma numarası belli oldu. Buna göre, Messi Barcelona’da giydiği 10 numara yerine PSG’de 30 numaralı formayı giyecek.
Dört oyuncu da karantinaya girdi. PSG yöneticisi Mauricio Pochettino, Messi’nin kış tatilini Arjantin’de geçirdiğini, henüz ülkeden ayrılmadan yaptırdığı testin pozitif çıkması üzerine ülkesinde kaldığını; ileride yapacağı testlerden negatif sonuç alıncaya kadar yola çıkmayacağını açıkladı.
Messi Psgde kac numara?
30Paris Saint-Germain FC / Forvet10Arjantin millî futbol takımı / ForvetLionel Messi/Numara
Messi kaç numaralı forma giyecek?
#30 Lionel Messi

Messi neden kadroda yok 2021?​

Son Dakika: PSG’de Lionel Messi yine kadroda yok! Resmi açıklama geldi… Fransız temsilcisi Paris Saint Germain, Lionel Messi’nin sakatlığı sebebiyle UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak RB Leipzig mücadelesinde forma giyemeyeceğini açıkladı.

Messi neden 10 numara değil?​

Messi Barcelona’da Ronaldinholu zamanlarda da 30 numara giyiyordu. Ardından yıllardır 10 numara forma ile top koşturan Messi, yeni transfer olduğu PSG’de 10 numara değil 30 numara giyecek. Bunun nedeni kesin olarak bilinmiyor. Fakat tahminlere göre Messi forma numarasına fazla önem vermiyor.
#7 Cristiano Ronaldo

Geri