AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Messi evli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Messi evli mi?​

Antonella RoccuzzoLionel Messi / Eşi (e. 2017)

Messinin kaç karısı var?​

Antonella RoccuzzoLionel Messi / Karı (e. 2017)
Şu anki Bizanslılar şu an nerede?
Bizans İmparatorluğu veya Doğu Roma İmparatorluğu ya da kısaca Bizans, Geç Antik Çağ ve Orta Çağ boyunca Roma İmparatorluğu’nun devamı şeklinde var olan ve başkenti Konstantinopolis (günümüzde İstanbul, önceleri Byzantion) olan ülke.
Messi eşi kim?

Messinin kac tane çocuğu var?​

Lionel Messi’nin üç erkek çocuğu bulunuyor.

Messinin kac çocuğu var?​

Mateo Messi RoccuzzoThiago MessiCiro Messi RoccuzzoLionel Messi/Çocukları
Bizans İmparatorluğu hangi millet?
Bizans, MÖ 657 yılında Megara’daki Yunan sömürgecileri tarafından kurulan antik bir Yunan şehridir.
Antonela Roccuzzo kimdir?
26 Şubat 1988 tarihinde Arjantin’in Rosario kentinde dünyaya gelen Antonella Roccuzzo, üniversite eğitimini Arjantin’de dişçilik üzerine şekillendirmeye başlamıştır. Bu eğitiminde istediğini yakalayamayan Roccuzzo, sosyal iletişim alanında eğitim alma kararına varmıştır.

Messinin en büyük oğlu kaç yaşında?​

Messi’nin 5 yaşındaki oğlu Mateo, topla yaptıklarıyla görenleri şaşkına çevirdi.

Messi neden 30 numara?​

Bana numarasını almamı söyledi. Numarayı, onun bu formayla neler başardığını düşünmeden aldım. Düşünseydim bu numarayı alamazdım.” Messi, PSG’ye transfer olduktan sonra profesyonel kariyerinin başlangıcına bir gönderme yaparak 30 numaralı formayı seçti.
Ronaldo kaç tane çocuğu var?
Seni her zaman seveceğiz” ifadelerini kullandı. – Cristiano Ronaldo’nun kaç çocuğu var? Manchester United yıldızının beş çocuğu var. Çocuklarından ilki, babası Cristiano’nun adını taşıyor ve 4 Temmuz 2010’da doğdu.
Bizans halkının etnik kökeni nedir?
Bizans aslında bir Antik Yunan şehri. Bizans, MÖ 657 yılında Megara’daki Yunan sömürgecileri tarafından kurulan antik bir Yunan şehridir.

Geri