- Konu Yazar
Messenger’da tüm mesajları nasıl silinir? Messenger’da mesajları silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. İlk olarak, Messenger uygulamasını açın ve giriş yapın. Ardından, sohbet listesinden silmek istediğiniz kişinin adını seçin. Sonra, sohbet penceresini açın ve sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun. Açılan menüden “Sohbeti Sil” seçeneğini seçin. Bu şekilde, tüm mesajlarınız silinir ve sohbet tamamen kaldırılır. Bu işlemi yaparken dikkatli olun, çünkü silinen mesajlar geri alınamaz. Messenger’da tüm mesajları nasıl silinir?
İçindekiler
Messenger’da tüm mesajları silmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Messenger uygulamasını açın ve giriş yapın.
2. Adım: Sol üst köşede bulunan sohbetler simgesine dokunun.
3. Adım: Silmek istediğiniz kişinin adını veya sohbetini bulun ve üzerine dokunun.
4. Adım: Sohbet ekranında sağ üst köşede bulunan “Daha Fazla” simgesine dokunun.
5. Adım: Açılan menüden “Sohbeti Sil” seçeneğine dokunun.
6. Adım: “Bu sohbeti silmek istediğinize emin misiniz?” diye soran bir uyarı çıkacak, “Sil” seçeneğine dokunun.
7. Adım: Tüm mesajlarınız silinecektir.
Not: Bu işlem geri alınamaz, yani silinen mesajları geri getiremezsiniz. Ayrıca, sadece kendi mesajlarınızı silebilirsiniz, karşı tarafın mesajlarını silme yetkiniz yoktur.
Messenger’da silinen mesajları geri getirmek maalesef mümkün değildir. Silinen mesajlar kalıcı olarak silinir ve geri alınamaz. Bu nedenle, mesajlarınızı silmeden önce dikkatli olmanız önemlidir. Eğer önemli bir mesajı saklamak istiyorsanız, onu farklı bir şekilde kaydetmeniz gerekmektedir, çünkü Messenger bu özelliği sunmamaktadır.
Messenger’da toplu mesaj silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Sohbetler simgesine dokunun.
3. Adım: Silmek istediğiniz kişilerin adlarını veya sohbetlerini bulun ve üzerine dokunun.
4. Adım: Sohbet ekranında sağ üst köşede bulunan “Daha Fazla” simgesine dokunun.
5. Adım: Açılan menüden “Sohbetleri Sil” seçeneğine dokunun.
6. Adım: Silmek istediğiniz sohbetleri işaretleyin.
7. Adım: Sağ alt köşede bulunan “Sil” simgesine dokunun.
8. Adım: Tüm seçili sohbetler silinecektir.
Not: Bu işlem geri alınamaz, yani silinen mesajları geri getiremezsiniz. Sadece kendi mesajlarınızı silebilirsiniz, karşı tarafın mesajlarını silme yetkiniz yoktur.
Messenger’da grup sohbetini silmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
3. Adım: Grup sohbetini bulun ve üzerine dokunun.
6. Adım: “Bu sohbeti silmek istediğinize emin misiniz?” diye soran bir uyarı çıkacak, “Sil” seçeneğine dokunun.
7. Adım: Grup sohbeti silinecektir.
Not: Grup sohbetini silme işlemi tüm üyeler için geçerlidir ve geri alınamaz. Sadece grup oluşturan veya yönetici olan kişiler grup sohbetini silebilir.
Messenger’da gönderdiğiniz bir mesajı geri almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Gönderdiğiniz mesajı hızlı bir şekilde bulun.
2. Adım: Mesajın üzerine basılı tutun.
3. Adım: Açılan menüden “Geri Al” seçeneğine dokunun.
4. Adım: Mesaj geri alınacak ve karşı tarafa görünmeyecektir.
Not: Mesajı geri alabilmeniz için karşı tarafın mesajı henüz okumamış olması gerekmektedir. Ayrıca, mesaj geri alındığında karşı tarafa bir bildirim gitmez, sadece mesaj kaybolur.
Tüm mesajları silmek için sohbetin üst köşesindeki dişli simgesine tıklayın.
Açılan menüden “Sohbeti Sil” seçeneğini seçin.
Karşınıza çıkan uyarı mesajında “Sil” butonuna tıklayın.
Tüm mesajlarınız kalıcı olarak silinecektir.
İşlemi geri almak için “Geri Al” seçeneğini kullanabilirsiniz.
İçindekiler
Messenger’da Tüm Mesajlar Nasıl Silinir?
Messenger’da tüm mesajları silmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:1. Adım: Messenger uygulamasını açın ve giriş yapın.
2. Adım: Sol üst köşede bulunan sohbetler simgesine dokunun.
3. Adım: Silmek istediğiniz kişinin adını veya sohbetini bulun ve üzerine dokunun.
7. Adım: Tüm mesajlarınız silinecektir.
Not: Bu işlem geri alınamaz, yani silinen mesajları geri getiremezsiniz. Ayrıca, sadece kendi mesajlarınızı silebilirsiniz, karşı tarafın mesajlarını silme yetkiniz yoktur.
Messenger’da Silinen Mesajları Geri Getirmek Mümkün mü?
Messenger’da silinen mesajları geri getirmek maalesef mümkün değildir. Silinen mesajlar kalıcı olarak silinir ve geri alınamaz. Bu nedenle, mesajlarınızı silmeden önce dikkatli olmanız önemlidir. Eğer önemli bir mesajı saklamak istiyorsanız, onu farklı bir şekilde kaydetmeniz gerekmektedir, çünkü Messenger bu özelliği sunmamaktadır.
Messenger’da Toplu Mesaj Silme Nasıl Yapılır?
Messenger’da toplu mesaj silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:1. Adım: Messenger uygulamasını açın ve giriş yapın.
3. Adım: Silmek istediğiniz kişilerin adlarını veya sohbetlerini bulun ve üzerine dokunun.
5. Adım: Açılan menüden “Sohbetleri Sil” seçeneğine dokunun.
6. Adım: Silmek istediğiniz sohbetleri işaretleyin.
7. Adım: Sağ alt köşede bulunan “Sil” simgesine dokunun.
8. Adım: Tüm seçili sohbetler silinecektir.
Not: Bu işlem geri alınamaz, yani silinen mesajları geri getiremezsiniz. Sadece kendi mesajlarınızı silebilirsiniz, karşı tarafın mesajlarını silme yetkiniz yoktur.
Messenger’da Grup Sohbeti Nasıl Silinir?
Messenger’da grup sohbetini silmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:1. Adım: Messenger uygulamasını açın ve giriş yapın.
3. Adım: Grup sohbetini bulun ve üzerine dokunun.
7. Adım: Grup sohbeti silinecektir.
Not: Grup sohbetini silme işlemi tüm üyeler için geçerlidir ve geri alınamaz. Sadece grup oluşturan veya yönetici olan kişiler grup sohbetini silebilir.
Messenger’da Bir Mesajı Nasıl Geri Alabilirim?
Messenger’da gönderdiğiniz bir mesajı geri almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:1. Adım: Gönderdiğiniz mesajı hızlı bir şekilde bulun.
2. Adım: Mesajın üzerine basılı tutun.
3. Adım: Açılan menüden “Geri Al” seçeneğine dokunun.
4. Adım: Mesaj geri alınacak ve karşı tarafa görünmeyecektir.
Not: Mesajı geri alabilmeniz için karşı tarafın mesajı henüz okumamış olması gerekmektedir. Ayrıca, mesaj geri alındığında karşı tarafa bir bildirim gitmez, sadece mesaj kaybolur.
Messengerʼda Tum Mesajlar Nasil Silinir?
Messenger’da Tüm Mesajlar Nasıl Silinir? |
Tüm mesajları silmek için sohbetin üst köşesindeki dişli simgesine tıklayın. |
Açılan menüden “Sohbeti Sil” seçeneğini seçin. |
Karşınıza çıkan uyarı mesajında “Sil” butonuna tıklayın. |
Tüm mesajlarınız kalıcı olarak silinecektir. |
İşlemi geri almak için “Geri Al” seçeneğini kullanabilirsiniz. |
Tüm mesajları silmek için sohbetin üst köşesindeki dişli simgesine tıklayın.
Açılan menüden “Sohbeti Sil” seçeneğini seçin.
Karşınıza çıkan uyarı mesajında “Sil” butonuna tıklayın.
Tüm mesajlarınız kalıcı olarak silinecektir.
İşlemi geri almak için “Geri Al” seçeneğini kullanabilirsiniz.