AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Messenger Neden Girmiyor?

theking

Yeni Üye
Messenger Neden Girmiyor? sorusu, birçok kullanıcının aklını kurcalayan bir sorudur. Messenger uygulamasına giriş yapamama sorunu, birçok farklı sebebe bağlı olarak ortaya çıkabilir. Bu sorunun çözümü için bazı adımlar izlenebilir. İlk olarak, internet bağlantınızı kontrol edin ve güçlü bir sinyal aldığınızdan emin olun. Ardından, uygulamayı güncelleyin ve en son sürümünü kullanmaya çalışın. Ayrıca, cihazınızın belleğini kontrol edin ve gerektiğinde temizleyin. Eğer sorun hala devam ediyorsa, cihazınızı yeniden başlatmayı deneyin veya uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin. Bu adımlar genellikle Messenger Neden Girmiyor? sorununu çözmek için etkili olabilir.
İçindekiler

Messenger, bazen çeşitli nedenlerden dolayı giriş yapmayabilir. Sorunun neden kaynaklandığını anlamak için aşağıdaki sorulara göz atabilirsiniz:

Messenger’a Neden Giriş Yapamıyorum?

Eğer Messenger’a giriş yapamıyorsanız, aşağıdaki olası nedenleri kontrol edebilirsiniz:

İnternet Bağlantımı Kontrol Ettim, Ama Messenger’a Yine de Giriş Yapamıyorum. Ne Yapmalıyım?

Eğer internet bağlantınızda bir sorun olmadığından eminseniz, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Messenger’a Giriş Yaparken “Hesabınız Geçici Olarak Kullanılamıyor” Hatası Alıyorum. Ne Anlama Geliyor?

Eğer Messenger’a giriş yaparken “Hesabınız Geçici Olarak Kullanılamıyor” hatası alıyorsanız, aşağıdaki nedenlerden biri olabilir:

Messenger’a Giriş Yaparken “Şifreniz Yanlış” Hatası Alıyorum. Ne Yapmalıyım?

Eğer Messenger’a giriş yaparken “Şifreniz Yanlış” hatası alıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Messenger’a Giriş Yaparken “Hesabınız Kapatıldı” Hatası Alıyorum. Ne Yapmalıyım?

Eğer Messenger’a giriş yaparken “Hesabınız Kapatıldı” hatası alıyorsanız, aşağıdaki nedenlerden biri olabilir:

Messenger’a Giriş Yapamıyorum, Ancak Diğer Uygulamalara Sorunsuzca Girebiliyorum. Sorun Ne Olabilir?

Eğer Messenger dışındaki diğer uygulamalara sorunsuzca girebiliyorsanız, aşağıdaki nedenlerden biri olabilir:

Messenger’a Giriş Yaparken “Sunucuya Bağlanılamıyor” Hatası Alıyorum. Ne Yapmalıyım?

Eğer Messenger’a giriş yaparken “Sunucuya Bağlanılamıyor” hatası alıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Messenger’a Giriş Yaparken “Bir Hata Oluştu” Hatası Alıyorum. Ne Yapmalıyım?

Eğer Messenger’a giriş yaparken “Bir Hata Oluştu” hatası alıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Messenger’a Giriş Yaparken “Hesabınız Erişime Kapatıldı” Hatası Alıyorum. Ne Yapmalıyım?

Eğer Messenger’a giriş yaparken “Hesabınız Erişime Kapatıldı” hatası alıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Messenger’a Giriş Yaparken “Giriş Yapılamadı” Hatası Alıyorum. Ne Yapmalıyım?

Eğer Messenger’a giriş yaparken “Giriş Yapılamadı” hatası alıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Messenger’a Giriş Yaparken “Kimlik Doğrulama Hatası” Alıyorum. Ne Yapmalıyım?

Eğer Messenger’a giriş yaparken “Kimlik Doğrulama Hatası” alıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Geçici Olarak Kilitlendi” Hatası Alıyorum. Ne Yapmalıyım?

Eğer Messenger’a giriş yaparken “Hesap Geçici Olarak Kilitlendi” hatası alıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Bulunamadı” Hatası Alıyorum. Ne Yapmalıyım?

Eğer Messenger’a giriş yaparken “Hesap Bulunamadı” hatası alıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Messenger’a Giriş Yaparken “Girdiğiniz Bilgiler Yanlış” Hatası Alıyorum. Ne Yapmalıyım?

Eğer Messenger’a giriş yaparken “Girdiğiniz Bilgiler Yanlış” hatası alıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Erişimi Kısıtlandı” Hatası Alıyorum. Ne Yapmalıyım?

Eğer Messenger’a giriş yaparken “Hesap Erişimi Kısıtlandı” hatası alıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Doğrulanamadı” Hatası Alıyorum. Ne Yapmalıyım?

Eğer Messenger’a giriş yaparken “Hesap Doğrulanamadı” hatası alıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Bilgileri Hatalı” Hatası Alıyorum. Ne Yapmalıyım?

Eğer Messenger’a giriş yaparken “Hesap Bilgileri Hatalı” hatası alıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Messenger’a Giriş Yaparken “Giriş Başarısız” Hatası Alıyorum. Ne Yapmalıyım?

Eğer Messenger’a giriş yaparken “Giriş Başarısız” hatası alıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Messenger neden girmiyor?
1. Messenger sunucu sorunu nedeniyle giriş yapılamayabilir.
2. İnternet bağlantınızda sorun olabilir, Messenger giriş yapamaz.
3. Messenger uygulamasını güncellemek gerekebilir.
4. Cihazınızın belleği dolu olabilir, Messenger çalışmayabilir.
5. Hesabınızda güvenlik sorunu olabilir, Messenger giriş yapamazsınız.

Messenger giriş yapamama sorunu çözümü için şifrenizi değiştirebilirsiniz.
Messenger uygulamasını kapatıp tekrar açarak giriş yapmayı deneyin.
Messenger sunucularında bakım çalışması olabilir, bir süre sonra tekrar deneyin.
Messenger hesabınızı farklı bir cihazda deneyin, sorun çözülebilir.
Messenger uygulamasını kaldırıp yeniden yükleyerek giriş yapmayı deneyin.

Geri