Messenger nasil Sifirlanir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Messenger nasıl Sifirlanir?​

Messenger’a eklediğim bir hesabı nasıl kaldırırım?
- Sohbetler kısmında, sol üstteki profil resminize dokunun.
- Ekranda aşağı inin ve Hesap Değiştir’e dokunun.
- Kaldırmak istediğiniz hesabın üzerinde parmağınızı sola kaydırın.
- simgesine dokunun.
- Kaldır’a dokunun.

Facebook Geri Dönüşüm Kutusu nerede?​

Facebook’un sağ üst kısmındaki simgesine ve sonra adınıza dokunun. Profil resminizin altındaki simgesine ve sonra Hareketler Dökümü’ne dokunun. Hareketler dökümünüzün en üstünde Çöp Kutusu’na dokunun.
Messenger istenmeyen kişiler nasıl silinir?
PC’nizde silmek istediğiniz kişiyi bulun, Kanal, adının ve profil resminin düzeyinde, açılır menü ile mantıksal olarak yazılmış küçük bir kare göreceksiniz ” ami”. Bu listeyi aşağı kaydırın ve ardından ” arkadaş listesinden çıkar”. Bu işlev onu Messenger’ın yanı sıra kalıcı olarak arkadaş listenizden çıkaracaktır.
Messenger silinir mi?
Zaten, uygulamanın da kullanıcıların sunduğu hesap silme gibi bir özelliği yok. Ancak, Messenger hesabınızı silmekte ısrarcıysanız, önce Messenger arkadaşlarınızı uygulama içerisinden kaldırın. Ardından da Messenger’ı silin. Ancak bu şekilde Messenger’dan kurtulabilirsiniz.

Telefondan silinen mesajları nasıl görebilirim?​

Google Drive ile Android için WhatsApp silinen mesajları geri getirme:
- Adım #1: WhatsApp mobil uygulamasını silin ve yeniden yükleyin.
- Adım #2: Telefon numaranızla giriş yapın.
- Adım #3: Verilerinizin Google Drive’dan geri yüklenmesini isteyin.
- Adım #4: Silinen mesajları geri getirme işlemi tamamlandı.

Facebook diğer kutusu nerede?​

Messenger’a uzun süre giriş yapılmadığında ya da profilde ekli olmayan tanımadığınız kişilerin mesaj göndermesi halinde iletiler, diğer kutusuna düşer. Gelen kutusunda görünmeyen bu mesajlara, Facebook mesajlar bölümündeki diğer butonuna tıklanarak ulaşılabilir.
Facebook mesaj arşivi nerede?
Facebook’a giriş yaptıktan sonra ise mesajlar bölümüne gitmeniz gerekiyor. O bölümden de ayarlar seçeneğini takip etmelisiniz. Karşınıza çıkan bölümde “Arşivlenen Yazışmalar” seçeneğini göreceksiniz. Bu işlemler sonucu Messenger üzerinden arşivlemiş olduğunuz mesajlarınızı görebilirsiniz.

Geri