Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Messenger dil ayarlari nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Messenger dil ayarları nasıl yapılır?​

Android işletim sistemli cihazlarda ise ilk önce ayarlar kısmına girmelisiniz. Daha sonra karşınıza çıkan ekrandan genel yönetim seçeneğine tıklamalısınız. Buradan dil ve giriş bölümüne girip, dil seçeneğini seçmelisiniz. Daha sonra kullanmak istediğiniz dili seçmeniz yeterli olacaktır.
Messenger neden ingilizce oldu?
Android işletim sistemli cihazlarda dil seçeneğini değiştirmek için ilk önce ayarlar kısmına girmelisiniz. Daha sonra buradan genel yönetim seçeneğini seçmelisiniz. Karşınıza çıkan ekrandan dil ve giriş bölümüne girip, dil seçeneğine tıklamalısınız. Buradan da kullanmak istediğiniz dil seçmeniz yeterli olacaktır.
Messenger IM neden açılmıyor?
Messenger’a giriş yapmada sorun yaşıyorsanız, lütfen Messenger uygulamasının en güncel sürümünü yüklediğinizden emin olun. Bunun için telefonunuzun veya tabletinizin uygulama mağazasına gidin (ör. Apple App Store, Google Play Store) ve güncellemeleri indirin.

Facebook dili nasıl Türkçe yapılır?​

Dil ve Bölge ayarlarınızı değiştirmek için:
- Ayarlarınıza gidin.
- Aşağı inin ve Dil’e dokunun.
- Facebook’un görünmesini istediğiniz dili seçin.
Ingilizce mesajı nasıl Türkçeye çevrilir?
Dokun Çevir özelliği ile uygulamalardaki metinleri çevirebilirsiniz ve bunun için Google Çeviri uygulamasını açmanız gerekmez.
- Kopyalayabileceğiniz metin içeren bir uygulama açın.
- Çevirmek istediğiniz metni vurgulayın. Kopyala’ya dokunun.
- Bulunduğunuz ekranda Google Çeviri’ye. dokunun.
- İstediğiniz dili seçin.
Chat Translator nasıl kullanılır?
1. Adım: Çeviriyi başlatın
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Çeviri uygulamasını açın.
- Dillerinizi seçin. Sol altta ve sağ altta: Gösterilen dillere dokunun. Her birinizin konuştuğu dillere dokunun.
- Görüşme simgesine dokunun.

Geri