AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mesleki Açık Öğretim Lisesi Hakkında

haberci

Yeni Üye
Mesleki Açık Öğretim Lisesi Hakkında
Aynı bir sorun benimde başıma gelmişti Eğer bir sene tescil yenilemezseniz kaydınız donuyor eğer ikinci sene tekrar tescil yenilemezseniz kaydınız siliniyor
Verdiğiniz birincil 1 yıldan sonra mutlaka tescil onarım yapmanız gerekiyor yahut kaydınız otomatik olarak silinir *

Evet, doğru bilgi vermişsiniz. Mesleki Açık Öğretim Lisesi'nde eğitim gören öğrencilerin de tescil yenileme işlemi oldukça önemlidir. Birinci sınıftan sonra herhangi bir sebeple bir sene boyunca tescil yenilemezseniz, kaydınız dondurulur ve ikinci sene tescil yenilemezseniz kaydınız silinir. Bu nedenle, her yıl düzenli olarak tescil onarım işlemini yapmanız önemlidir. Kaydınızın otomatik olarak silinmemesi ve eğitiminize devam edebilmeniz için tescil yenileme işlemini ihmal etmemeniz gerekmektedir. Bu sayede eğitiminize kesintisiz devam edebilir ve mezuniyet hedefinize emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Herhangi bir sorunda okul yönetimi veya ilgili birimlerle iletişime geçerek destek alabilirsiniz. Umarım sorunuzun yanıtını almışsınızdır, başka sorularınız varsa da memnuniyetle cevaplamaya hazırım.

Geri