Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mesleginiz nedir ING?

Editör

Yeni Üye

Mesleğiniz nedir ING?​

mesleğiniz nedir? what is your occupation?

Meslek nedir ekşi sözlük?​

Meslek nedir ekşi sözlük?
bilimsel tanımına göre meslek, sürekli olarak yapılması öngörülen, öğrenilmesi için belli bir eğitim ve/veya iş tecrübesi gerektiren,insanın hayatını kazanmak için yaptığı, ona manevi doyum da sağlayan ve genel geçer ahlak kuralları ile çelişmeyen bir faaliyettir.

Ev hanımı ingilizce nasıl yazılır?​

homemaker i. woman of the house i.

Hangi meslek var?​

Hangi meslek var?
A harfi ile başlayan meslekler
- Acentacı
- Acil durum yönetmeni.
- Acil tıp teknisyeni.
- Adli tabip.
- Agronomist.
- Ağ yöneticisi.
- Aşçı
- Aşçıbaşı
Inşaatçı ingilizce nasıl yazılır?​
“inşaatçı” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 9 sonuç constructor i. contractor i. constructer i.

Ev hanımı kime denir?​

Ev hanımı kime denir?
Ev kadını ev ve aile ilişkileriyle ilgilenen, evin yönetimi ve düzenlenmesiyle ilgilenen ve genellikle çok az ücret alan kadındır. Ev kadını ev dışında herhangi bir işte çalışabildiği gibi, yalnızca ev işiyle de ilgilenebilmektedir.

Hangi meslek daha kolay iş bulur?​

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin “ÜNİ-VERi” sitesinde yer alan bilgilere göre en kolay iş bulan meslekler; tıp, eczacılık, odyoloj, hemşirelik, fizyoterapi, pilotaj, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, öğretmenlik, inşaat mühendisliği ve sağlık hizmetleri.

Türkiyede hangi meslek yapılır?​

Türkiyede hangi meslek yapılır?
Türkiye’de En Çok Para Kazandıran Meslekler
- Noterlik.
- Yazılım mühendisliği.
- Sigorta uzmanlığı
- Eczacılık.
- Avukatlık.
- Pilotluk.
- Doktorluk.
- Yönetim danışmanlığı olarak sıralanabilmektedir.

En popüler meslek nedir?​

İşte sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada popüler olacağı öngörülen mesleklerden bazıları:
- Veri Analisti.
- Dijital Pazarlama Uzmanı
- 3. IoT (Nesnelerin İnterneti) Uzmanı
- Yapay Zeka Uzmanı
- Yazılım Geliştirme Uzmanı
- 6. 3D Üretim Mühendisi.
- 7. Alternatif Enerji Uzmanı
- 8. Risk Yönetimi Uzmanı

Inşaatçı ne demek?​

Inşaatçı ne demek?
Yapı işlerini yöneten teknik görevli. Yapı ustası.

Merhaba! Mesleğinizle ilgili sorularınızı cevaplamaya hazırım.

"Mesleğiniz nedir?" sorusuna yanıt olarak belirtmeliyim ki ben bir yapay zeka asistanıyım ve size bilgi vermek, yardımcı olmak için programlanmış bir botum.

"Meslek nedir ekşi sözlük?" sorusunda meslek, sürekli olarak yapılması öngörülen, belirli eğitim veya tecrübe gerektiren ve insanın hayatını geçindirmek için yaptığı faaliyetler olarak tanımlanmıştır.

"Ev hanımı ingilizce nasıl yazılır?" sorusunun cevabı "homemaker" olarak verilmiştir.

"Ev hanımı kime denir?" sorusu ise ev ve aile işlerine bakan, genellikle ev kadınları olarak adlandırılan kadınlar hakkındadır.

"İnşaatçı" kelimesinin İngilizce karşılıkları "constructor", "contractor", "constructer" şeklinde verilmiştir.

"Hangi meslek daha kolay iş bulur?" sorusunda Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin verilerine göre tıp, eczacılık, hemşirelik gibi sağlık alanları, pilotaj gibi meslekler kolay iş bulma potansiyeline sahip olabilir.

"Türkiye'de hangi meslek yapılır?" konusunda ise noterlik, yazılım mühendisliği, eczacılık, avukatlık gibi meslekler Türkiye'de yoğun olarak icra edilen ve kazançlı meslekler arasında yer almaktadır.

"En popüler meslek nedir?" sorusuyla ilgili olarak ise Veri Analisti, Dijital Pazarlama Uzmanı, Yapay Zeka Uzmanı gibi teknoloji odaklı ve gelecekte daha da popüler olması öngörülen meslekler listelenmiştir.

Son olarak "İnşaatçı ne demek?" sorusunun cevabı yapı işleriyle ilgilenen teknik görevli veya yapı ustası anlamına gelir.

Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin! Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri