Mesajlardan sıkıldı, açıklama yapmak zorunda kaldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
ahseneroglujpeg-R3Q6NeDo8E6CQhhsLQx3kA.jpeg

Başrolünü Aras Bulut İynemli'nin üstlendiği 'Deha' dizisinde 'Esme' karakterini canlandıran Ahsen Eroğlu, geçen pazar günü yayınlanan bölümle projeye veda etti.
'Esme' karakterinin senaryo gereği eğitim için yurt dışına gitmesi nedeniyle diziden ayrılan Eroğlu'na Aras Bulut İynemli, Instagram'da birlikte çektikleri bir fotoğrafı "Canım benim" notuyla paylaşarak veda etti.

Eroğlu'nun ise sosyal medya üzerinden herhangi bir veda mesajı paylaşmaması, "Esme" fanları tarafından mesaj yağmuruna tutulmasına sebep oldu.
Ahsen Eroğlu, gelen mesajların ardından açıklama yaptı. Eroğlu, Bolu'da yaşanan yangın faciası nedeniyle veda paylaşımını ertelediğini duyurdu:
"Güzel mesajlarınız için teşekkür ediyorum. Ama yakın zamanda kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımız için çok çok üzgünüm hepimizin başı sağ olsun. Bu zor günlerimizi atlatalım sonrasında Esme’yle ilgili paylaşım yapacağım. Sevgilerle."

Ahsen Eroğlu'nun yangın faciasına karşı sergilediği hassasiyet ve bu süreçte sessiz kalmayı tercih etmesi takdir topladı.

Geri