AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mesa nin acilimi nedir?

Editör

Yeni Üye

Mesa nın açılımı nedir?​

Mikrocerrahi ile Sperm Aspirasyonu (MESA) Testiste normal ya da normale yakın sperm üretimi olduğu halde kanallar tıkalı ya da yok ise epididimden ince iğnelerle mikroskop altında sperm alınmasıdır.

Mesa ne şirketi?​

Mesa ne şirketi?
Gayrimenkulde ve inşaatta yarattığı marka kavramıyla yıllar önce sektörün bugününü belirleyen MESA için “artık bir yaşam markası” diyebilme gücünü bize veriyor. MESA, çağdaş ve seçkin yapılarıyla kentlerin haritasını ve sektörün dinamiklerini belirliyor.

Mesa Koru Sitesi kaç yılında yapıldı?​

Mesa Koru Sitesi kaç yılında yapıldı?
Konutları çevresiyle birlikte kurgulayarak, bahçesi, oyun alanları, otoparkıyla nitelikli yaşam alanları üreten MESA, 1985 yılında Türkiye’nin ilk uydu kenti olan Koru Sitesi’ni yaşama kattı. Günümüzün markalı konut anlayışının da miladı böylelikle yazılmış oldu.

Mesa nın sahibi kim?​

Mesa Holding ve şirketleri şu anda Boysanoğlu Ailesi’ne ait.

Mesa Mesken sahibi kimdir?​

Mesa Mesken sahibi kimdir?
Erhan Boysanoğlu kimdir? Erhan Boysanoğlu 1947 yılında Ankara doğumlu. 1994-2001 yılları arasında Mesa Toplu Konut A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alan Boysanoğlu bugün, MESA Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı.

Mesa Koru Sitesi nereye bağlı?​

Mesa Koru Sitesi nereye bağlı?
Mesa Koru Sitesi 39.890778 enlem ve 32.680004 boylamda yer almaktadır. Yenimahalle ilçesine bağlıdır. Mesa Koru Sitesi haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Mesa Koru Sitesi posta kodu 06810.

Mesa inşaat kime satıldı?​

İnşaat sektörünün kurumsal firmalarından MESA’daki hisse satışı kafaları karıştırdı. Firma satışı ve yeni ortağını açıkladı. 46 yıllık MESA’da çoğunluk hissesi özel sermaye şirketi Turkven kurucularından Evren Ünver’e sattı.

Mesa Genel Müdürü kim?​

Mesa Genel Müdürü kim?
Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

Mesâ ne demek Osmanlıca?​

Mesâ ne demek Osmanlıca?
Akşam vakti. Akşam olmak. Gamlı olmak. Öğleden güneş batıncaya kadarki vakit.

MESA açılımı "Mikrocerrahi ile Sperm Aspirasyonu" olarak bilinir. Bu işlem, testiste normal ya da normale yakın sperm üretimi olduğu halde kanalların tıkalı ya da yoksa epididimden ince iğnelerle mikroskop altında sperm alınmasını içerir.

MESA bir inşaat şirketi değil, aslında bir gayrimenkul şirketidir. MESA, gayrimenkulde ve inşaatta yarattığı marka kavramıyla önemli bir yere sahiptir. Şirket, çağdaş ve seçkin yapılarıyla kentlerin haritasını ve sektörün dinamiklerini belirlemeye yardımcı olmaktadır.

MESA Koru Sitesi, 1985 yılında Türkiye'nin ilk uydu kenti olan Koru Sitesi olarak hayata geçirilmiştir. MESA, konutları çevresiyle birlikte planlayarak nitelikli yaşam alanları yaratmayı hedeflemektedir.

MESA şu anda Boysanoğlu Ailesi'ne ait olan Mesa Holding ve şirketleri tarafından yönetilmektedir. Erhan Boysanoğlu, MESA Mesken Sanayii A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

MESA Koru Sitesi, Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı bir konut projesidir. Koordinatları 39.890778 enlem ve 32.680004 boylamdadır.

MESA'nın çoğunluk hissesi özel sermaye şirketi Turkven kurucularından Evren Ünver'e satılmıştır.

MESA Mesken Sanayii A.Ş.'nin Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Turhan'dır. Kendisi 2021 yılı itibarıyla bu göreve atanmıştır.

Osmanlıca'da "Mesâ", akşam vakti, akşam olmak, gamlı olmak veya öğleden güneş batıncaya kadarki vakit anlamlarına gelir.

Geri