AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mesa insaat sahibi kim?

Editör

Yeni Üye

Mesa inşaat sahibi kim?​

Erhan BOYSANOĞLU – Mesa Holding.

Mesa Cadde kaç katlı?​

Mesa Cadde fiyat listesi Haberi İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan Maltepe’de konumlandırılan Mesa Cadde projesi, 6 ila 16 katlı arasında değişen 4 bloktan meydana geliyor. Mesa Cadde’de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor.

Mesa koz kaç para?​

Mesa koz kaç para?
Mesa Koz’da ofis fiyatları 49 bin TL’den başlıyor! İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda inşa edilen Mesa Koz projesinde ofis fiyatları 49 bin TL’den başlıyor. 12 ay ödemesiz satışa sunulan projede 0,64 vade oranı fırsatı sunuluyor.

Mert Boysanoğlu kim?​

Boysanoğlu ayrıca Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili’dir. Evli ve iki çocuk babası olan Mert Boysanoğlu, Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Mimarlar Odası Üyesi ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Kongre Üyesi’dir. İngilizce bilmektedir.

Mesa Cadde ne zaman teslim?​

Mesa Bağdat Caddesi projesinin toplam inşaat alanı 82 bin 945 metrekare. Mesa Bağdat Caddesi projesi beş blokta 253 daire ve 1 dükkandan meydana geliyor. Ocak 2020’de teslim edilmesi hedeflenen Mesa Bağdat Caddesi projesinde yıkım işlemleri Temmuz ayında, hafriyat ise Ağustos ayında başlayacak.

Mesa koz kaç katlı?​

Mesa koz kaç katlı?
Mesa Koz, tek blok üzerine 39 kat olarak inşaa edilmekte olup toplamda 72.538,00 m² brüt inşaat alanına sahiptir. Proje Mesa Mesken Sanayi A.Ş.

Yiğit Boysanoğlu kimdir?​

Yiğit Boysanoğlu 2008 yılında Özel Mesa Hastanesi’nde Planlama Uzmanı olarak iş hayatına başlamıştır. 2009 Yılından itibaren enerji sektöründe faaliyette bulunan Boyut Grup Enerji, Elektrik, Üretim, İnşaat, Sanayii ve Ticaret A.Ş., Okman Enerji Elektrik Üretim ve Yatırım A.Ş. ve Boysanoğlu Uluslararası Yatırım.

Mesa Bodrum sahibi kimdir?​

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu ve Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ile Kuzguncuk’taki Cemil Molla Köşkü’nde buluştuk.

Mesa Cadde ne zaman açılıyor?​

Mesa Cadde ne zaman açılıyor?
Deniz manzarasına hakim konumda yer alan Mesa Cadde projesi Aralık 2017’de başlayacak. Mesa Cadde fiyat listesi 555 bin TL’den başlıyor.

Mesa Cadde’de Hangi mağazalar var?​

Migros, Starbucks, Mado, Vatan Bilgisayar, Koçtaş Fix, English Home, Vestel, Gratis, Burger King, Popeyes, Street Burger, Gönül Kahvesi, Cemre Aktar, Luis Bien Kozmetik, Mad Parfümeri, Prenses Bijuteri, Mera Masaj, Fit Station, Bng Oto Yıkama, Toyzzshop, Crocus Çoçuk Eğlence Merkezi gibi markaların tercih ettiği …

Mesa İnşaat, Mesa Holding bünyesinde faaliyet gösteren önemli bir inşaat firmasıdır. Şirketin sahibi Erhan Boysanoğlu'dur. Ayrıca Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu da önemli pozisyonlarda görev yapmaktadır.

Mesa Cadde projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki Maltepe'de bulunmaktadır. 4 bloktan oluşan bu proje, 6 ila 16 katlı binalardan oluşmaktadır. Mesa Cadde'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunmaktadır. Projede geniş daire seçenekleri ile dikkat çekmektedir.

Mesa Koz projesi ise İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda konumlanmıştır. Tek blok üzerine 39 kat olarak inşa edilen bu proje, toplam 72.538,00 m² brüt inşaat alanına sahiptir. Mesa Koz projesinde ofis fiyatları 49 bin TL'den başlamaktadır ve 12 ay ödemesiz satış imkanı sunulmaktadır.

Yiğit Boysanoğlu, Mesa Holding ile ilişkili olmayan enerji sektöründe faaliyet gösteren bir firmada çalışmaya başlamıştır.

Mesa Bağdat Caddesi projesinin ise Ocak 2020'de teslim edilmesi hedeflenmektedir. Proje, toplamda beş blokta 253 daireden oluşmaktadır. Yıkım işlemlerinin Temmuz ayında başlayacağı ve hafriyatın Ağustos ayında gerçekleşeceği belirtilmektedir.

Mesa Cadde projesinde ise birçok markanın yer alacağı mağazalar bulunmaktadır. Migros, Starbucks, Mado, Vatan Bilgisayar, Koçtaş Fix, English Home, Vestel, Gratis, Burger King gibi markalar bu projede yer alacaklardır.

Genel olarak Mesa İnşaat'ın farklı projeleri ve firmaya ait önemli bilgiler hakkında detaylı bilgiler verilmiştir.

Geri