AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mert Fırat Kimdir Hakkında Bilgi

haberci

Yeni Üye
Oyuncu Mert Fırat 10Ocak1981 ANkara doğumluMert Fırat, Ankara Devlet Tiyatrosunda Oynamış ve Tiyatro bölümü mezunu oyuncuMert Fırat Televizyon Dizilerinde Karizmasıyla zirve göstermeye başlaması Bora Karakteriyle oynadığı Bizim Evin Halleri adlı dizidir Ardından İşte Benim adlı diziyle kariyerini devam ettirmiştir Birincil sağlam çıkışını, oynadığı Hüseyin karakteriyle Yertsiz Yurtsuz dizisinde yapmıştır Bu diziden daha sonra ismi anılmaya başlamıştır
Mert Fırat Kendisi Oyun Atelyesinin oyuncusudur Soyağacı adlı sinema filmi birincil denemesidirBinbir gece dizisinde de rol alan yakışıklı karakter Son olarak Atv kanalında yayınlanan Kapalıçarşı dizisinde iyi bir performans göstermekte ve dikkatleri bir kez daha üzerine çekmektedir Bu dizide, birlikte oynadığı oyuncuların kaliteside performansını olumlu etkilemektedir
Mert Fırat'ın Oynadığı Diziler
Bibir Gece
Geveze Yurtsuz
İşte Benim
Bizim Evin Halleri
*

Mert Fırat, 10 Ocak 1981 tarihinde Ankara'da doğmuş bir oyuncudur. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sahne almış ve tiyatro bölümü mezunu bir oyuncudur. Televizyon dizilerindeki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Mert Fırat'ın zirve yaptığı dizi, Bora karakteriyle oynadığı "Bizim Evin Halleri"dir. Daha sonra "İşte Benim" adlı dizide yer alarak kariyerine devam etmiştir.

Mert Fırat'ın çıkışını ise Hüseyin karakterini canlandırdığı "Yerden Yurtsuz" dizisi ile yapmıştır. Bu diziden sonra adı daha sık anılmaya başlamıştır. Ayrıca Mert Fırat, Oyun Atelyesi'nin oyuncularındandır ve "Soyağacı" adlı sinema filmi deneme projelerinden biridir. "Binbir Gece" dizisinde de rol alan Mert Fırat, son olarak ATV kanalında yayınlanan "Kapalıçarşı" dizisinde başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu dizide, birlikte oynadığı diğer kaliteli oyuncular da performansına olumlu yönde katkı sağlamaktadır.

Mert Fırat'ın rol aldığı diziler arasında "Binbir Gece", "Yersiz Yurtsuz", "İşte Benim", ve "Bizim Evin Halleri" gibi yapımlar bulunmaktadır. Kendisi Türk televizyon ve sinema dünyasında önemli bir yer edinmiş yetenekli bir oyuncudur.

Geri