AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Merkur retrosu etkileri nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Merkür retrosu etkileri nelerdir?​

Bu nedenle Merkür retrosunun yaşandığı dönemlerde; iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar, elektronik aletlerin bozulması, eğitim ve sınavlarda zorluklar, seyahatlerde gecikmeler, yolculuklarda eşya kayıpları, ticari konularda anlaşmazlıklar, kardeşler arası iletişim problemleri gibi etkiler kendisini gösterir.

Merkür retrosu Boğa burcunu nasıl etkiler?​

Sevgili Boğalar, Merkür retrosu sizin için para ve parayla ilgili konularda başlıyor. O nedenle retro boyunca maddi konularda adım atarken her zamankinden daha dikkatli olmanızı tavsiye edeceğim. İkinci yarısında, verdiğiniz kararları sağlam bir sorgudan geçirmeniz söz konusu olacak gibi durmakta.
Doğum haritası Retro nedir?
Gezegenlerin yörüngelerindeki hareketleri yavaşladığında dünyadan bakıldığında geri gidiyor gibi görülür ve bu nedenle gezegen Retro(geri) olarak değerlendirilir. Birçoğunuzun haritasında geri harekette bulunan gezegen görülür ve haritalarınızı çıkarttığınızda gezegenlerin yanında R olarak belirtilir.
Merkür retrosu ne zaman bitecek?
Her yıl üç kez yaşanan gerileme bu sene dört kez gerçekleşecek. En yakın gerilemenin 10 Mayıs ile 2 Haziran arasında gerçekleşmesi bekleniyor. MERKÜR RETROSU NE ZAMAN BİTECEK? Merkür astrolojide iletişim, ifade, konuşma, anlaşmalar, elektronik eşya, eğitim, ulaştırma, ticaret ve kardeşleri temsil eder.

Merkür retrosu Akrep burcunu nasıl etkiler?​

AKREP: Merkür retrosu burcunuzda gerçekleşiyor. Son derece derin, duygusal ve sezgisel ilerleyeceksiniz. Sosyal ve özel ilişkiler alanınızda, geçmişte çözüme kavuşturamadığınız ya da sürümcemede kalmış konular belirginlik kazanıyor.

Retrolar ne zaman başladı?​

2022 yılında 15 Ocak, 11 Mayıs, 10 Eylül, 30 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek Merkür Retrosunun etkileri ve burçlar üzerindeki etkisi dört dönem olarak yorumlanıyor. İşte 2022 retroları ve etkileri… 2022 yılının ilk Merkür retrosu, Kova ve Oğlak burçlarında gerçekleşerek etkisini 4 Şubat’a kadar sürdürücek.

Geri