AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mergenden canli ders Nasil Yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Mergenden canlı ders Nasıl Yapılır?​

Dersin ana sayfasına bulunan Ders Akışını Gör butonuna tıkladığınızda var ise eğer canlı ders gözükecektir. Dilerseniz Katıl butonu ile derse katılabilirsiniz.
Kimler uzaktan eğitim alabilir?
EVDE (UZAKTAN) EĞİTİM NEDİR, KİMLER UZAKTAN EĞİTİM ALABİLİR? Evde eğitim hizmeti, sağlık sorunları sebebiyle örgün eğitim kurumlarından doğrudan yararlanamayacak durumda olduğunu sağlık raporu ile ispat eden; okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki öğrencilere sunulan bir hizmet olarak bilinmektedir.
Mergen canlı ders nasıl girilir Anadolu Üniversitesi?
Derslere hangi adresten gireceğim? Derslere https://mergen.anadolu.edu.tr adresinden giriş yapabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi canlı derse nasıl girilir?​

Anadolum eKampüs’e giriş yapıldıktan sonra sol menüde bulunan Takvim sekmesindeki “Canlı Ders Takvimi” alanında derslerin gün ve saatleri yer almaktadır. Öğrencilerimiz derslere eş zamanlı olarak katılabilir, katılamadığı derslerin kayıtlarını Anadolum eKampüs’te Canlı Ders Kayıtları bağlantısından izleyebilirler.
Uzaktan eğitim karari var mi?
2021-2022 güz yarıyılı sonuna kadar uygulanacak karar kapsamında, öğretim elemanları dersi sınıfta anlatacak. Öğrenciler dersi isterlerse sınıfta, isterlerse uzaktan takip edebilecekler. Yarıyıl sonu sınavları ise yüz yüze yapılacak.
Anadolu canvas nasıl kullanılır?
https://canvas.anadolu.edu.tr adresine tıklayarak Anadolu Öğrenme Yönetim Sistemine giriş yapabilirsiniz. Açılan sayfada “Anadolu Üniversitesi” butonuna tıklamanız gerekmektedir. E-posta adresi ve şifre bilgilerini girerek sisteme giriş yapabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi Mergen nedir?​

Üniversitemizin uzaktan öğrenme altyapısı ihtiyaç duyan tüm üniversitelerin hizmetine sunulmuş ve bu kapsamda geliştirilen MERGEN Öğrenme Yönetimi Sistemi ile 8 üniversitenin öğretim faaliyetlerinin herhangi bir aksaklık yaşanmadan senkron ya da asenkron olarak devam ettirilmesi sağlanmıştır.

Geri