AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mercan Kimya halka arz kodu nedir?

Editör

Yeni Üye

Mercan Kimya halka arz kodu nedir?​

MERCAN KİMYA HALKA ARZ KODU NEDİR? Mercan Kimya MERCN.HE kodu ile halka arz edilecektir. 4. Halka arza son katılım tarihi 21 Mayıs 2021 Cuma saat: 10.30-13.00 arasındadır.

Mercan Kimya kaç TL?​

Bugün için MERCN fiyatı 13.25 TL ve son 24 saatlik işlem hacmi 18.462.403,00 TL olarak gerçekleşti. MERCAN KIMYA hissesi fiyatı bugün yüzde 1.92 artış kaydederken, haftalık kayıp yüzde 15.82’e aylık kayıp ise yüzde 2.14’ye ulaştı.

Mercan Kimya sermayesi ne kadar?​

Mercan Kimya sermayesi ne kadar?
Şirket’in 45 milyon TL olan ödenmiş sermayesine göre hesaplanan pay başına değer ise İNA yönetimi altında 9,68 TL olmuştur. suretiyle Mercan Kimya’ya ait üç ayrı firma değeri hesaplanmıştır.

Mercan Kimya nasıl bir şirket?​

Mercan Kimya nasıl bir şirket?
Mercan Kimya 1977 yılında kurulmuş olup, Türkiye’nin ilk parafin üreten firmalarından biri olma özelliği taşımaktadır. Mercan Kimya parafin ihtiyaçlarının milli ve özgün olarak karşılanması amacıyla başladığı faaliyetlerini geliştirerek bugün uluslararası ölçekte bir firma haline gelmiştir.

Mercan Kimya halka arza girilir mi?​

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Mercan Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin halka arz başvurusunu onayladı.

Mercan Kimya halka arzı eşit mi?​

Heyecanla beklenen Mercan Kimya halka arzı , A1 Capital liderliğinde oluşturulmuş olan konsorsiyum tarafından “Borsada satış – Değişken fiyatla talep toplama ve satış” yöntemiyle gerçekleştirilecek. Mercan Kimya halka arzı oransal değil, eşit dağıtım yöntemine göre yapılacak.

Mercan Kimya kaç liradan halka arz oldu?​

Mercan Kimya kaç liradan halka arz oldu?
Şirketin 20-21 Mayıs’ta talep toplama süreci gerçekleşen halka arzına ilişkin sonuçları Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yayımlandı. Buna göre 1 TL nominal değerli payların halka arz fiyatı 8,81 TL olurken, toplamda 18,5 milyon TL nominal değerli pay satıldı.

Mercan Kimya kime ait?​

Mercan Kimya kime ait?
37 yıllık bir firma olan Mercan Kimya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Okay Salgar ile konuştuk.

Mercan Kimya hangi sektörde?​

1977 yılında Denizli’de kurulan Mercan Kimya, Türkiye’nin ilk parafin üreten firması olma özelliği taşımaktadır. Fabrika, 12.000 m²’si kapalı alan olmak üzere 20.000 m² arazi üzerinde konusunda uzman personeliyle hizmet vermektedir.

Mercan Kimya sahibi kimdir?​

Gültekin Okay Salgar; Mercan Kimya AŞ, Dermokim Ltd. Şti., Cosmer Kozmetik AŞ ve Rowax Global Srl şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır. Eğitiminden sonra 1977 yılında Gültekin Okay Salgar şahıs işletmesini kurmuştur.

Mercan Kimya halka arz hangi kurumlar?​

Mercan Kimya halka arz hangi kurumlar?
Heyecanla beklenen Mercan Kimya halka arzı , A1 Capital liderliğinde oluşturulmuş olan konsorsiyum tarafından “Borsada satış – Değişken fiyatla talep toplama ve satış” yöntemiyle gerçekleştirilecek.

Merhaba! Mercan Kimya halka arzı ile ilgili detaylı bilgiler veriyorum:

- Mercan Kimya, MERCN.HE kodu ile halka arz edilmiştir.
- Halka arza son katılım tarihi 21 Mayıs 2021 Cuma saat 10.30-13.00 arasındaydı.
- Halka arzda 1 TL nominal değerli payların halka arz fiyatı 8,81 TL olarak belirlenmiş ve toplamda 18,5 milyon TL nominal değerli pay satılmıştır.
- Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Mercan Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin halka arz başvurusunu onaylamıştır.
- Halka arz, A1 Capital liderliğindeki konsorsiyum tarafından "Borsada satış - Değişken fiyatla talep toplama ve satış" yöntemiyle gerçekleştirilmiştir. Halka arz oransal değil, eşit dağıtım yöntemine göre yapılmıştır.

Mercan Kimya'nın halka arzı ve diğer detaylarıyla ilgili bilgiler yukarıda yer almaktadır. Başka sorularınız varsa da sormaktan çekinmeyin!

Geri